In de optocht voor Fons Elzeline…

Er leek sprake van een grote calamiteit in de Kloosterlaan vanmiddag maar gelukkig was de aanleiding alleen maar feestelijk. Brandweerwagens met sirene, vrachtwagens, auto’s, versierde fietsen en een kar met live-zanger, trokken in de richting van de woning van Fons en Elzeline Overbeek. Zij zijn vandaag 40 jaar getrouwd en dat zou gevierd worden met een spetterend feest bij De Bebsel maar ook hier gooide Corona roet in het eten. Dus maar een mooie feestelijke optocht voor Fons, werkzaam op de meldkamer voor brandweer en ambulance, en zijn Elzeline die zichtbaar genoten. Ook via deze weg: Van harte gefeliciteerd namens familie en vrienden!

Gerelateerde berichten

  • Vernielingen op nieuw groen speelplein Heeckerenschool19 april 2021 Vernielingen op nieuw groen speelplein Heeckerenschool Vandalen hebben vernielingen aangericht op het vernieuwde groen schoolplein van de Heeckerenschool aan de Kloosterlaan. Er zijn enkele bomen en een verkeersbord vernield. De […]
  • Geduld Wolters is op: “Zodra locatie bekend is, gaan we erop…”12 april 2021 Geduld Wolters is op: “Zodra locatie bekend is, gaan we erop…” Martha Wolters wil dat er snel duidelijkheid komt over de standplaatsen voor woonwagens in Goor om dan ook direct naar één van die plekken toe te gaan om zich daar te vestigen. "Wij […]
  • Geen opening loods, toch samen…3 april 2021 Geen opening loods, toch samen… "Een foto ter herinnering aan wat geen herinnering mag/gaat worden." zo begint het Facebookbericht van de Stichting School en Volksfeest. De foto is gemaakt bij de Schoolfeestloods op de […]
  • Schoolplein Heeckeren op tv bij RTL-Z3 april 2021 Schoolplein Heeckeren op tv bij RTL-Z Het 'groene' schoolplein van de Goorse Heeckerenschool is vanmiddag in beeld bij het programma 'How it's done' op RTL-Z. De Haaksbergse hovenier Henk van Veen realiseert dit project samen […]
  • Drive-through en online quiz Johnys20 maart 2021 Drive-through en online quiz Johnys Ze hopen zo snel mogelijk de het terras en het café weer te kunnen openen en willen tot die tijd laten weten dat ze de gasten zeker niet vergeten zijn. Het was druk aan het begin van de […]