Goor maakt geen punt van kerkbezoek Bijleveld

Waar er in de Tweede Kamer vragen worden gesteld over het bezoek van Minister Ank Bijleveld aan de Hofkerk op Kerstavond, maakt het leeuwedeel van Goor zich daar veel minder druk over. Dat blijkt uit een poll op deze site. 44% van de respondenten vindt het geen enkel probleem dat de Goorse politica één van de 16 gasten was. 21% vindt het in deze Coronatijd niet handig maar wil er zeker geen punt van maken. De overige 35% is wel kritisch en koos voor de optie ‘onacceptabel en onverantwoord’. De volgende poll gaat over de verlenging van de harde lockdown vanwege Corona. Een juiste beslissing of niet? U mag het zeggen! (poll rechts onderaan op de site via pc)

Gerelateerde berichten

  • Polls: Geen losgeld betalen en het kerkbezoek van de minister29 december 2020 Polls: Geen losgeld betalen en het kerkbezoek van de minister De gemeente Hof van Twente heeft er goed aan gedaan om geen losgeld te betalen aan de criminelen die inbraken in het computersysteem van de gemeente en 750.000 euro vroegen voor het […]
  • Kritiek op kerkbezoek Bijleveld25 december 2020 Kritiek op kerkbezoek Bijleveld Er is kritiek op het bezoek aan de Hofkerk van minister Ank Bijleveld gisteravond. Dat staat te lezen op de website van de regionale omroep RTV Oost. Ze was daar als privépersoon op […]
  • Kamervragen over kerkbezoek Bijleveld4 januari 2021 Kamervragen over kerkbezoek Bijleveld Het bezoek van minister Ank Bijleveld aan de Goorse Hofkerk op kerstavond, heeft geleid tot vragen in de Tweede Kamer. Volgens RTV Oost wil D66-er Maarten Groothuizen van de ministers […]
  • Kerstavond met De Jong19 december 2018 Kerstavond met De Jong Ook op Kerstavond staan de deuren van de Hofkerk dit jaar weer open voor de dienst. De inloop is vanaf 20.30 uur op het kerkplein met koffie, thee en warme chocolademelk. Om 21.00 uur […]
  • Hofkerk in bescheiden vorm weer open27 mei 2020 Hofkerk in bescheiden vorm weer open Door de versoepelingen van de Corona-maatregelen gaat ook de Hofkerk in bescheiden vorm weer open. Vanaf volgende week zondag, 7 juni, zijn de diensten door 24 kerkgangers te bezoeken. […]