Drie workshops voor kinderen bij Home of Talents

Onder voorbehoud van de dan geldende corona-maatregelen organiseert Home of Talents in de voorjaarsvakantie drie verschillende workshops voor kinderen van diverse leeftijden. Het gaat om ‘Muziek op schoot’ op woensdag 17 februari voor de allerkleinsten van Monica ter Denge in De Reggehof in Goor, tekenen en schilderen in het atelier van kunstenares Sandra Boots (foto) op dezelfde dag in Delden en de Tetem-workshop games maken voor kinderen van 11 t/m 14 jaar een week later in het Deldense Parochiehuis. Meer informatie en aanmelden via deze LINK.
Gerelateerde berichten

  • Home of Talents met nieuwe website klaar voor nieuw seizoen22 augustus 2020 Home of Talents met nieuwe website klaar voor nieuw seizoen Het nieuwe Kunsteducatiecentrum Home of Talents is klaar voor het nieuwe seizoen. Onder deze nieuwe naam gaat de muziekschool en het creatief centrum van De Reggehof verder en is ook een […]
  • Zomerworkshops van Home of Talents in laatste week vakantie23 juli 2020 Zomerworkshops van Home of Talents in laatste week vakantie De muziekschool oftewel de 'Home Of Talents' zoals nu de nieuwe verzamelnaam is, gaat in de laatste week van de zomervakantie vijf zomerworkshops organiseren van telkens één dagdeel. Er […]
  • Nieuwe lessen muziek op schoot30 september 2020 Nieuwe lessen muziek op schoot Home of Talents start op 21 oktober met een nieuwe cursus Muziek op Schoot, voor kinderen van anderhalf tot 4 jaar. De lessen worden op woensdagochtend in De Reggehof gegeven door docent […]
  • Open Dag Home of Talents corona-proof8 september 2020 Open Dag Home of Talents corona-proof Komende zaterdag, 12 september, is er de Open Dag van het nieuwe Home of Talents, de verzamelnaam van de muziekschool en het creatief centrum van De Reggehof. De oude vertrouwde Open Dag […]
  • Dansen voor de allerkleinsten in De Reggehof27 oktober 2020 Dansen voor de allerkleinsten in De Reggehof Corona of niet, de allerkleinsten moeten daar zo weinig mogelijk last van hebben en als het aan de Marleen Hamer van het nieuwe Home of Talents ligt, dansen de peuters zich er met alle […]