Tuin DAC De Roos na wens onder handen genomen

Het was een wens van Leontien ten Hove, één van de begeleiders van DAC De Roos. Een mooie ruime opgeknapte tuin voor het Dag Activiteiten Centrum in de Goorse Rozenstraat voor de cliënten in de zomer. Ze hing deze wens in de Wensboom in het centrum aan het einde van vorig jaar en haar gebeden werd verhoord met dank aan Rick Assink. De hovenier ging met zijn medewerkers hard aan de slag en vervulde zo de vurige wens van de medewerkers en cliënten die straks in een ruimere en mooie tuin heerlijk buiten kunnen zitten.

Gerelateerde berichten

  • Lichtjes wensboom ontstoken in het centrum van Goor3 december 2020 Lichtjes wensboom ontstoken in het centrum van Goor De grote kerst-wensboom in het centrum van Goor is vanmiddag officieel geopend met het ontsteken van de lampjes door burgemeester Nauta en cliënte Tamar van DAC De Roos die samen met […]
  • Grote kerstboom voor vele wensen…28 november 2020 Grote kerstboom voor vele wensen… In het stadshart van Goor is een metershoge kerstboom geplaatst naast het kunstwerk 'De Klok'. Dit is tevens de wensboom waar eerder over is bericht op deze site. De boom wordt versierd […]
  • Wensboom in Goors stadshart27 november 2020 Wensboom in Goors stadshart Er komt in de komende week een zogenoemde ‘Wensboom’ in het centrum van Goor op initiatief van Rabobank Centraal Twente, Hofmarketing en Goor Collectief. De kerstboom wordt versierd door […]
  • Bock um d’r op…15 december 2020 Bock um d’r op… Op het moment van schrijven zit ik in onze lichte uitgebouwde serre. De plek waar ik het afgelopen jaar veel uurtjes heb doorgebracht. Een beetje te veel uurtjes als het aan mij ligt. […]
  • Keuper wordt Floral Queen14 januari 2017 Keuper wordt Floral Queen Bloemsierkunst Keuper krijgt een andere naam en een andere eigenaresse. Erna Keuper doet op 30 januari de zaak over aan Marijke Geerdink uit Hengevelde. Zij werkt al jarenlang bij de […]