Wipneus & Pim Muziekshow Quiz

De Goorse entertainer Edwin van ’t Schip gaat morgen (zaterdag) met zijn compaan Mark Kneppers als het bekende duo Wipneus & Pim een online-quiz houden die is gegoten in een live-show van de twee DJ’s. Het moet een show worden boordevol muziekvragen en fragmenten gecombineerd met doe-opdrachten. Teams van drie personen kunnen zich inschrijven voor €8,50 per team. Inschrijven en kijken kan via deze LINK. De Wipneus & Pim Muziekshow Quiz, die vanuit een professionele studio in Maarheeze komt, begint morgen om 19:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Goorse DJ Wipneus in Utopia op SBS 616 december 2015 Goorse DJ Wipneus in Utopia op SBS 6 Edwin van 't Schip is vanavond te zien in de realitysoap Utopia op SBS 6. De discjockey en entertainer van het duo Wipneus en Pim deed gisteren een show voor de bewoners. "Dat we er waren […]
  • Van ’t Schip presenteert nieuwe quiz bij De Zon28 december 2015 Van ’t Schip presenteert nieuwe quiz bij De Zon De Goorse entertainer Edwin van 't Schip van het bekende duo Wipneus en Pim, presenteert vanavond zijn nieuwe Quiz-Co-Show bij Grand Café De Zon. De pubquiz van het feestduo is jaarlijks […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (11)26 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (11) Een grote en terechte pluim voor de vrijwilligers die het allemaal weer voor elkaar hebben gekregen ondanks de hitte. De Tente is klaar voor gebruik en daarom een terecht applaus voor […]
  • Wegens succes geprolongeerd: Mallorca-party6 juli 2018 Wegens succes geprolongeerd: Mallorca-party Het Goorse centrum is morgenmiddag voor een deel afgesloten vanwege de tweede Mallorca-party die bij- en door de Goorse café's Johny's en De Buurman wordt georganiseerd. Dat feest in […]
  • Start nieuwe seizoen Vrouwen van Nu10 september 2016 Start nieuwe seizoen Vrouwen van Nu Ook de Vrouwen van Nu zijn uit hun zomerslaap herrezen. Op donderdag 15 september verzorgt Aaltsje Ypeij een muziekquiz met vragen voor jong en oud. Aaltsje is een vrouwelijke DJ en laat […]