Geen treinen tussen Goor en Lochem door aanrijding

Het treinverkeer tussen Goor en Lochem ligt tot de middag stil vanwege een aanrijding. Een trein kwam vanochtend in botsing met een heftruck ter hoogte van de Brandveenweg in Stokkum. Er raakte niemand gewond maar er is wel flinke schade. De treinreizigers in de bewust trein zijn met bussen verder vervoerd. De verwachting is dat er in ieder geval tot 12:00 uur geen treinverkeer mogelijk is op dit traject.

archieffoto

Gerelateerde berichten

  • Uren geen treinverkeer tussen Goor en Zutphen15 mei 2019 Uren geen treinverkeer tussen Goor en Zutphen Het trein verkeer tussen Goor en Zutphen lag vanmiddag enkele uren stil vanwege een aanrijding met een persoon bij Lochem. Reizigers vanuit Hengelo die richting Zutphen zijn vervoerd met […]
  • Geen treinen door aanrijding (UPDATE)4 september 2017 Geen treinen door aanrijding (UPDATE) Het treinverkeer van en naar Goor ligt voor onbepaalde tijd stil. Bij Ambt Delden heeft een aanrijding met een persoon plaats gevonden. Daardoor rijden er geen treinen op het traject […]
  • Aanrijding op de Grensweg19 november 2016 Aanrijding op de Grensweg Door een aanrijding met een persoon zaten vannacht 28 passagiers enkele uren vast in de trein. De trein die vanuit Delden richting Goor reed kwam ter hoogte van de Grensweg en […]
  • Tijdelijk geen treinverkeer na aanrijding, persoon overleden18 oktober 2016 Tijdelijk geen treinverkeer na aanrijding, persoon overleden Op de onbewaakte overweg aan de Meenweg even buiten Goor is vanmiddag een persoon aangereden door de trein. Het slachtoffer is ter plaatse overleden.┬áDe trein staat stil op het spoor […]
  • Treinverkeer naar Hengelo enkele uren verstoord24 december 2015 Treinverkeer naar Hengelo enkele uren verstoord Reizigers die vanochtend vanuit Goor naar Hengelo wilden per trein zullen stranden kampten met vertraging. Een aanrijding met een persoon heeft het treinverkeer tussen Delden en Hengelo […]