Twee auto’s en een motor botsen net buiten Goor

Op de kruising van de rondweg N347 met de rijksweg N346 net buiten Goor (De Poste) zijn vanmorgen twee auto’s en een motor op elkaar gebotst. Ter hoogte van de verkeerslichten kwamen ze met elkaar in aanraking. Het is niet duidelijk hoe het ongeval heeft plaatsgevonden. Er vielen geen gewonden maar één van de betrokken auto’s was dusdanig beschadigd dat een bergingsbedrijf het voertuig af moest slepen.

Gerelateerde berichten

  • Weer ongeval De Poste24 oktober 2015 Weer ongeval De Poste Het was weer eens raak bij De Poste. Daar knalden vanochtend meerdere auto's tegen elkaar. Eén auto liep daarbij zware blikschade op. Persoonlijk letsel was er, voor zover bekend, niet. […]
  • Fietsster gewond bij aanrijding op N34622 augustus 2021 Fietsster gewond bij aanrijding op N346 Een vrouw is gisteravond gewond geraakt tijdens een ongeval op de N346 tussen Delden en Goor. De fietsster wilde net buiten goor oversteken en werd aangereden door een motorrijder die […]
  • Verkeershinder door werkzaamheden op N34613 augustus 2021 Verkeershinder door werkzaamheden op N346 Het verkeer vanuit Goor in de richting Hengelo en vice versa kan de komende weken hinder ondervinden van wegwerkzaamheden die worden verricht op de Rondweg Delden en de Almelosestraat in […]
  • Weg tussen Goor en Delden weer toegankelijk na gekantelde melkwagen8 mei 2021 Weg tussen Goor en Delden weer toegankelijk na gekantelde melkwagen Op de N346 tussen Goor en Delden is vannacht een vrachtwagen met melk gekanteld. De weg was daardoor urenlang afgesloten voor het verkeer. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is […]
  • Bekeuring voor dronebestuurder die Traumahelicopter hinderde30 maart 2020 Bekeuring voor dronebestuurder die Traumahelicopter hinderde Een eigenaar van een drone heeft afgelopen vrijdag avond een bekeuring gekregen omdat hij met zijn speeltje de trauma-helicopter hinderde die op weg was naar het slachtoffer van het […]