Aantal coronabesmettingen wil niet zakken in de Hof

De regio Twente hoort landelijk bij de grootste brandhaarden en de gemeente Hof van Twente is geen ‘positieve’ uitzondering in dat kader. Het aantal besmettingen in Goor en omgeving wil nog niet echt zakken, ondanks de lockdown die inmiddels met drie weken is verlengd. In de afgelopen 24 uur werden nog 23 besmettingen geregistreerd, 5 minder dan in de voorbije twee dagen toen er 17 per dag werden gemeld. Sinds 30 december werden 345 mensen in de Hof positief getest. Ziekenhuisopnames zijn er niet veel geweest in de afgelopen periode.

Gerelateerde berichten

  • Zo’n 1000 Coronabesmettingen in de Hof sinds start tweede golf8 december 2020 Zo’n 1000 Coronabesmettingen in de Hof sinds start tweede golf Geheel in lijn met de landelijke trend. lukt het ook in Goor en omgeving nog niet echt om de Corona-besmettingscijfers naar aanvaardbare waarden te laten zakken. In de laatste week is het […]
  • Corona-cijfers blijven oplopen, ook een dode gemeld in de Hof14 oktober 2020 Corona-cijfers blijven oplopen, ook een dode gemeld in de Hof Net voordat gisteravond de nieuwe stevige maatregelen werden afgekondigd om het Corona-virus alsnog te beteugelen, werd duidelijk dat de situatie in Goor en de overige kernen in de Hof […]
  • Coronacijfers blijven schommelen in de Hof25 november 2020 Coronacijfers blijven schommelen in de Hof Het lijkt erop dat de landelijke cijfers dalen maar in de gemeente Hof van Twente blijft de situatie toch zorgelijk voor wat betreft het aantal Corona-besmettingen. Na een flinke daling […]
  • Veiligheidsregio pleit voor algehele lock-down22 oktober 2020 Veiligheidsregio pleit voor algehele lock-down De veiligheidsregio Twente pleit voor een complete lock-down in de hele regio om het Corona-virus in te dammen. Het aantal besmettingen is inmiddels zo hoog opgelopen dat Twente in zijn […]
  • Aantal besmettingen in de Hof loopt op30 september 2020 Aantal besmettingen in de Hof loopt op Het aantal mensen dat in de Hof van Twente is besmet met het Corona-virus is in de afgelopen weken opgelopen. Er kwamen tot gisteren 17 nieuwe besmettingen bij sinds 16 september. Er […]