Zonsopgang met bijzonder optisch element…

De Goorse weerman- en fotograaf stuurde weer twee fraaie natuurfoto’s met in dit geval een bijzonder optisch element. De prenten zijn deze week genomen in het buitengebied bij Stokkum en de scherpe opkomende zon zorgde tijdens het nemen van de foto’s voor een bijzonder optische element in de sloot (witte stip) zoals hieronder is te zien…

Gerelateerde berichten

  • Kring om de zon…25 april 2021 Kring om de zon… We kregen weer een fraaie foto van een bijzonder natuurfenomeen binnen van de Goorse fotograaf- en weersdeskundige Eric Effing. Hij ontwaardde gisterochtend een fraaie kring om de […]
  • Herfsttinten aan het begin van een zomerse dag…6 oktober 2018 Herfsttinten aan het begin van een zomerse dag… De redactie mocht vandaag weer een paar prachtige foto's ontvangen van de Goorse weerman Eric Effing. Hij was vanochtend met zijn camera al vroeg op pad om de opkomende zon en de daarbij […]
  • De echte herfst is aanstaande…5 september 2017 De echte herfst is aanstaande… Het is nog prachtig nazomerweer maar de herfst is toch echt begonnen. En dat zal in de komende dagen ook zijn beslag krijgen als het gaat om het weerbeeld. Eric Effing maakte op het […]
  • De noordelijke winter-zonnewende…20 december 2020 De noordelijke winter-zonnewende… "Terwijl de zon alweer later ondergaat, is ze ’s ochtends nog steeds iets later te zien. Morgenochtend om 11.02 zien we de noordelijke winter-zonnewende, ook in Goor" zegt de Goorse […]
  • Winterweer op komst…6 december 2020 Winterweer op komst… Als de voortekenen niet bedriegen zou er wel eens koud Goors winterweer aan kunnen komen. Dat concludeert ook de weer-expert Eric Effing. Hij stuurde een fraaie foto van een bijzonder […]