Aanmelden voor warmtefoto: laatste kans

Op de oproep van de gemeente Hof van Twente om een gratis warmtefoto van het huis te laten maken, zijn veel reacties binnengekomen bij de gemeente. Er is budget voor 1500 warmtefoto’s en dat aantal is bijna bereikt. Wil zich nog wil aanmelden moet dat dus snel doen. Van de aanmeldingen gaan de adressen die een brief ontvingen van de gemeente, voor. Meer informatie via deze LINK. De warmtefoto laat zien of een woning goed is ge├»soleerd en of duurzame maatregelen nodig zijn.

Gerelateerde berichten

  • Maken warmtefoto’s uitgesteld vanwege avondklok28 januari 2021 Maken warmtefoto’s uitgesteld vanwege avondklok Het maken van zogenoemde warmtefoto's van diverse woningen is uitgesteld vanwege het instellen van de avondklok. De bedoeling was om in de komende weken, wanneer de […]
  • Gratis warmtefoto voor huiseigenaren op De Whee6 januari 2021 Gratis warmtefoto voor huiseigenaren op De Whee Deze week ontvangen een groot aantal huiseigenaren in de Goorse wijk De Whee een brief van de gemeente Hof van Twente met de uitnodiging om een gratis warmtefoto te laten maken van de […]
  • Meepraten over duurzaamheid in de gemeente25 oktober 2018 Meepraten over duurzaamheid in de gemeente De gemeente Hof van Twente wil dat inwoners van Goor en omgeving gaan meepraten over duurzaamheid in de gemeente Hof van Twente. Dit in het kader van het doel om in 2035 volledig […]
  • Zonnepark op grond Entersestraat4 februari 2017 Zonnepark op grond Entersestraat De braakliggende grond naast het hoogspanningsverdeelstation aan de Entersestraat wordt door de gemeente aangekocht om een zonnepark te realiseren. De 3-hectare grond is van de Goorse […]
  • Hofkracht & Woonfestival druk bezocht14 oktober 2017 Hofkracht & Woonfestival druk bezocht Het was de hele dag een drukte van belang in en om de oude hallen op het TSB-terrein in Goor. In de nostalgische sfeer van daar waar vroeger velen zwoegden in de stoomblekerij […]