Van den Burg stopt als voorzitter vv Twenthe

Marc van den Burg, één van de twee voorzitters van vv Twenthe, heeft de hamer neergelegd. Van den Burg, die een jaar in functie is geweest, geeft in een verklaring op de site van de club aan dat hij dit jaar te kampen heeft met veel persoonlijk leed in de privé-sfeer. Om die reden heeft hij het bestuur ingelicht dat hij niet verder kan bij de Tricolores. De club betreurt en respecteert het besluit en zal de zoektocht starten naar een opvolger. Robin Kemper is en blijft wel gewoon aan als voorzitter van de Tricolores.

Gerelateerde berichten

  • Kemper en van den Burg geïnstalleerd als Twenthe-voorzitters4 januari 2020 Kemper en van den Burg geïnstalleerd als Twenthe-voorzitters Marc van den Burg en Robin Kemper zijn gisteravond geïnstalleerd als voorzitters van vv Twenthe. Het bestuur had hen voorgedragen na constructieve gesprekken over de duurzame toekomst van […]
  • Huisstede verkoopt 554 worsten voor Twenthe-jeugd15 december 2020 Huisstede verkoopt 554 worsten voor Twenthe-jeugd Het bakworst-kanon van vv Twenthe Frans Huisstede is ook dit jaar weer onklopbaar als het gaat om de verkoop ervan. Dit jaar verkocht hij er maar liefst 554 voor zijn club. Ook de […]
  • Twenthe boekt nipte zege in Rietmolen20 september 2020 Twenthe boekt nipte zege in Rietmolen Twenthe is de nieuwe competitie in de vierde klasse B begonnen met driepunter. In en tegen Rietmolen werd het 0-1. Een verdiende zege, zeker gezien het aantal kansen voor de ploeg van […]
  • Twee nieuwe voorzitters vv Twenthe9 december 2019 Twee nieuwe voorzitters vv Twenthe Het bestuur van vv Twenthe heeft Marc van den Burg en Robin Kemper voorgedragen als nieuwe voorzitters van de club. Voor het eerst in de historie van de Tricolores […]
  • Twenthe mikt op periodetitel21 september 2019 Twenthe mikt op periodetitel Twenthe begint morgen in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal met een thuiswedstrijd tegen Sportclub Neede. De ploeg van trainer Hans Dirksen degradeerde vorig seizoen uit de […]