Van den Burg stopt als voorzitter vv Twenthe

Marc van den Burg, één van de twee voorzitters van vv Twenthe, heeft de hamer neergelegd. Van den Burg, die een jaar in functie is geweest, geeft in een verklaring op de site van de club aan dat hij dit jaar te kampen heeft met veel persoonlijk leed in de privé-sfeer. Om die reden heeft hij het bestuur ingelicht dat hij niet verder kan bij de Tricolores. De club betreurt en respecteert het besluit en zal de zoektocht starten naar een opvolger. Robin Kemper is en blijft wel gewoon aan als voorzitter van de Tricolores.

Gerelateerde berichten

  • Kemper en van den Burg geïnstalleerd als Twenthe-voorzitters4 januari 2020 Kemper en van den Burg geïnstalleerd als Twenthe-voorzitters Marc van den Burg en Robin Kemper zijn gisteravond geïnstalleerd als voorzitters van vv Twenthe. Het bestuur had hen voorgedragen na constructieve gesprekken over de duurzame toekomst van […]
  • Twee nieuwe voorzitters vv Twenthe9 december 2019 Twee nieuwe voorzitters vv Twenthe Het bestuur van vv Twenthe heeft Marc van den Burg en Robin Kemper voorgedragen als nieuwe voorzitters van de club. Voor het eerst in de historie van de Tricolores […]
  • Inbrekers slaan (tevergeefs) toe op complex vv Twenthe27 juli 2020 Inbrekers slaan (tevergeefs) toe op complex vv Twenthe Voetbalvereniging Twenthe is afgelopen weekend slachtoffer geworden van een aantal onverlaten. Op Sportpark Piepwillem is geprobeerd om in te breken en is op meerdere plekken schade […]
  • Tegenstanders beker Goorse clubs bekend12 juli 2017 Tegenstanders beker Goorse clubs bekend De tegenstanders in de poulefase van het regionale bekertoernooi zijn bekend voor de Goorse voetbalclubs. Derdeklasser vv Twenthe treft daarin onder meer Barbaros dat vorig seizoen, bij […]
  • Hector en GFC met 5 andere Hofteams in 4e klasse5 juli 2017 Hector en GFC met 5 andere Hofteams in 4e klasse Het was de wens van de Goorse clubs en die werd in dit geval keurig verhoord. Een nieuwe competitie met daarin zoveel mogelijk Hofteams en andere clubs uit de buurt. Naast Markelo en Rood […]