Sarah voor Marjolein Poortman

Op 1 januari voegde Marjolein Poortman zich al bij de club van 50, maar gisteren was het dan toch nog tijd voor een klein feestje in de nieuwe zaal van de Kariboe-gymclub. De gymclub heeft ook nog een boodschap voor Marjolein: “Nogmaals van harte gefeliciteerd. En dat we nog vele jaren jou in geluk en gezondheid ons vele uurtjes komt les geven.” Marjolein moest natuurlijk ook nog even als Sarah verkleed.

marjoleinpoortman

Gerelateerde berichten

  • Gorenaar start petitie tegen FIFA-baas Blatter17 juni 2014 Gorenaar start petitie tegen FIFA-baas Blatter Marco Smit is helemaal klaar met Sepp Blatter, de president van de wereldvoetbalbond FIFA. De 24-jarige Gorenaar is zelfs een petitie gestart om Blatter te laten aftreden. Samen met twee […]
  • GFC geflatteerd ten onder17 april 2017 GFC geflatteerd ten onder Het blijft lastig voor GFC in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink verloor vandaag de thuiswedstrijd tegen BSC Unisson met 2-5 en de uitslag doet vermoeden dat de […]
  • Sarah vandaag voor Erna Pierik27 februari 2015 Sarah vandaag voor Erna Pierik Familie, vrienden en buren hebben flink uitgepakt bij Erna Pierik. Ter ere van haar 50e verjaardag is de tuin overladen met spandoeken en poppen. Vanavond wordt het feest gevierd in de […]
  • 19.000.000…….10 januari 2011 19.000.000……. De asbestsanering in de gemeente Hof van Twente heeft de overheid al meer dan 19 miljoen euro gekost. Dat blijkt uit onderzoek. Met name in Goor heeft de provincie diep in de buidel moeten […]
  • Goor krijgt virtuele stadswandeling14 maart 2013 Goor krijgt virtuele stadswandeling Er komt een speciale app voor¬†smartphone en tablet die bezoekers van Goor de mogelijkheid biedt¬†om tijdens een stadswandeling de hisorie van het Twentse Haagje te beleven. De stichting […]