Sneeuw valt ook in Goor: het kan glad worden

Nadat de eerste echte sneeuw in deze winter via Zeeland ons land binnen trok, kwam uiteindelijk ook Goor vanavond onder de witte deken. Geen hele dikke deken maar wel neerslag die kan zorgen voor gladheid op de wegen. Ook vannacht als het aan de grond kan gaan opvriezen. Oppassen dus voor diegene die nog de weg op moeten of willen.

Gerelateerde berichten

  • Plotselinge sneeuwbui zorgt voor gladheid (UPDATE)27 februari 2018 Plotselinge sneeuwbui zorgt voor gladheid (UPDATE) In Twente zijn veel aanrijdingen als gevolg van een plotselinge sneeuwbui aan het einde van de middag. Op de N347 ter hoogte van de Zenkeldamshoek was het ook raak. Twee auto's maakten een […]
  • Gemeente geeft uitleg over gladheidsbestrijding13 december 2017 Gemeente geeft uitleg over gladheidsbestrijding De gemeente staat vrijdag op de markt in Goor om tekst en uitleg tegen over het strooien bij sneeuw en ijs. De wijkbeheerders lichten toe welke wegen sneeuwvrij worden gemaakt door de […]
  • Luchthal ingezakt door sneeuwval8 februari 2021 Luchthal ingezakt door sneeuwval De hevige sneeuwval heeft voor problemen gezorgd voor de Goorse Tennisvereniging De Mossendam. De tennishal op het sportpark is vandaag deels ingezakt doordat er een grote hoeveelheid op […]
  • Wegen spekglad door ijzel7 januari 2017 Wegen spekglad door ijzel De ijzel heeft zich in Twente ingezet, en dat is te merken aan de vele ongevallen op de weg sinds vanmiddag. In en rondom Goor zijn nog geen ongevallen bekend, maar op de A1 en A35 […]
  • Goorse wegen glad, meisje raakt gewond21 januari 2016 Goorse wegen glad, meisje raakt gewond Het was op veel plaatsen in Goor spiegelglad gisteravond. Veel wegen, met name in de woonwijken waar niet preventief gestrooid is, werden geteisterd door opvriezing. Op de Hogenkamp raakte […]