Sneeuw valt ook in Goor: het kan glad worden

Nadat de eerste echte sneeuw in deze winter via Zeeland ons land binnen trok, kwam uiteindelijk ook Goor vanavond onder de witte deken. Geen hele dikke deken maar wel neerslag die kan zorgen voor gladheid op de wegen. Ook vannacht als het aan de grond kan gaan opvriezen. Oppassen dus voor diegene die nog de weg op moeten of willen.

Gerelateerde berichten

  • Goorse wegen glad, meisje raakt gewond21 januari 2016 Goorse wegen glad, meisje raakt gewond Het was op veel plaatsen in Goor spiegelglad gisteravond. Veel wegen, met name in de woonwijken waar niet preventief gestrooid is, werden geteisterd door opvriezing. Op de Hogenkamp raakte […]
  • Gemeente geeft uitleg over gladheidsbestrijding13 december 2017 Gemeente geeft uitleg over gladheidsbestrijding De gemeente staat vrijdag op de markt in Goor om tekst en uitleg tegen over het strooien bij sneeuw en ijs. De wijkbeheerders lichten toe welke wegen sneeuwvrij worden gemaakt door de […]
  • Plotselinge sneeuwbui zorgt voor gladheid (UPDATE)27 februari 2018 Plotselinge sneeuwbui zorgt voor gladheid (UPDATE) In Twente zijn veel aanrijdingen als gevolg van een plotselinge sneeuwbui aan het einde van de middag. Op de N347 ter hoogte van de Zenkeldamshoek was het ook raak. Twee auto's maakten een […]
  • De Goorse winter…24 januari 2015 De Goorse winter… Blij verrast keken de meeste Goorse kinderen vanochtend naar buiten. Een dik pak sneeuw viel in de vroege ochtend en zorgt voor veel winters plezier. Weggebruikers hebben hinder van de […]
  • Verraderlijke gladheid…29 december 2014 Verraderlijke gladheid… De temperaturen schoten ook in Goor vannacht onder het vriespunt en dat zorgde voor lichte overlast deze ochtend. Met name op de binnenwegen was het verraderlijk glad zoals in de […]