Lammertink gaat achtste seizoen in bij GFC

Romano Lammertink (foto) is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van zaterdag vierdeklasser GFC. De Goorse oefenmeester gaat zijn achtste voetbaljaargang in bij de rood zwarten en is één van de langst zittende trainers in het oostelijke amateurvoetbal. Lammertink is een kind van de club en speelde zelf ook jaren in het eerste elftal van de oudste Goorse voetbalvereniging. Onlangs verlengden ook Jordy Drenth bij Hector en Mark Bolink bij Twenthe hun contract in het seizoen dat door Corona al lang stil ligt en waarvan de vraag is of erin nog wedstrijden gespeeld zullen worden.

Gerelateerde berichten

  • Lammertink tekent voor negende keer bij GFC29 januari 2022 Lammertink tekent voor negende keer bij GFC Romano Lammertink heeft zijn contract als hoofdtrainer bij GFC wederom verlengd. In het komende seizoen is hij negende jaar op rij GFC de hoofdverantwoordelijke voor de eerste selectie en […]
  • Lammertink nog een jaar bij GFC11 december 2018 Lammertink nog een jaar bij GFC Romano Lammertink is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van GFC. De Goorse oefenmeester verlengde gisteravond zijn contract met één seizoen. Lammertink is nu bezig aan zijn vijfde […]
  • Lammertink nog een jaar trainer bij GFC11 december 2017 Lammertink nog een jaar trainer bij GFC Romano Lammertink heeft vanavond zijn contract bij GFC met één jaar verlengd. De Goorse oefenmeester is nu bezig aan zijn vierde seizoen bij de club waar hij zelf ook lang in het eerste […]
  • Siegers op schot bij zegevierend GFC4 september 2021 Siegers op schot bij zegevierend GFC GFC heeft de eerste bekerwedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen overtuigend gewonnen. In Hengelo werd Tubantia door de zaterdag vierdeklasser met 1-4 verslagen. De grote man aan rood […]
  • Lammertink ook volgend seizoen hoofdtrainer van GFC10 december 2019 Lammertink ook volgend seizoen hoofdtrainer van GFC Romano Lammertink blijft ook in het volgende seizoen de hoofdtrainer van GFC. De Goorse oefenmeester gaat dan zijn zevende seizoen in bij de rood zwarten. Lammertink is een kind van de […]