Martha duikt op bij gemeentehuis

Doorzettingsvermogen is haar niet te ontzeggen. Martha Wolters blijft strijden voor erkenning en een vaste woonplaats. Gisteren ging ze naar wethouder Pieter van Zwanenburg met een presentje, vandaag zette ze haar caravan neer voor het gemeentehuis. Daar verblijft de Goorse nomade een dag en daarmee zal de komende dagen weer op andere plekken opduiken.

Gerelateerde berichten

  • Corona-schade gemeente 9 ton1 september 2020 Corona-schade gemeente 9 ton De financiële corona-schade voor de gemeente Hof van Twente wordt nu al geraamd op ruim 400.000 euro. Dat laat een raming zien van het college van B & W aan de raad. Bovenop die 4 […]
  • Korte enquête over duurzaamheid12 februari 2018 Korte enquête over duurzaamheid De werkgroep Hofkracht wil graag een beeld hoe inwoners van de Hof van Twente tegen duurzaamheid aankijken. Daarom heeft Hofkracht een korte enquête opgesteld. Van 10 februari tot en met 1 […]
  • Lofzang op Hof en huldiging sporters tijdens drukbezochte nieuwjaarsreceptie gemeente4 januari 2018 Lofzang op Hof en huldiging sporters tijdens drukbezochte nieuwjaarsreceptie gemeente Enkele honderden inwoners van Goor en de andere kernen in de Hof van Twente waren vanavond in het gemeentehuis voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de het gemeentebestuur. Naast de […]
  • Openstelling gemeentehuis vrijdagavond blijkt succes13 juli 2015 Openstelling gemeentehuis vrijdagavond blijkt succes Een proefperiode van vier maanden waarop het gemeentehuis op vrijdagavond extra was geopend bleek en succes. Er is volgens de ambtenaren veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om ook […]
  • Beursvloer schot in de roos19 juni 2015 Beursvloer schot in de roos De zogenoemde beursvloer in het Goorse gemeentehuis bleek gisteravond een schot in de roos. Veel bedrijven, organisaties en instellingen uit Goor en omgeving waren aanwezig om 'matches' te […]