Rolstoeltennistalent Ter Hofte stapt over naar GTC

Maarten ter Hofte gaat uitkomen voor de Goorse Tennisclub (GTC). Het Goorse rolstoeltennistalent maakt de switch vanaf De Mossendam, onder meer omdat de kunstgrasbanen voor hem beter toegankelijk zijn. “Die zijn voor mij als rolstoeltennisser een stuk beter geschikt”, zo zegt Ter Hofte er zelf over. “Daarnaast willen ze mij bij de GTC verder helpen in mijn carrière.”

Al een aantal jaren timmert Ter Hofte inmiddels aan de weg. Na meerdere Nederlandse titels bij de junioren, hoopt hij ook de stap naar de top bij de senioren te maken. “Maarten heeft ons vertelt over wat hij graag wil en is al hard op weg om zijn doel te bereiken”, is men bij de GTC, bij monde van voorzitter Michel van der Plas ook enthousiast daarover. “Voor trainingen moet Maarten vaak ver van huis. Dat zal nog steeds moeten, maar op ons complex heeft hij ook een ideale plek om geregeld dichtbij huis te kunnen trainen. Wij helpen hem graag een stukje verder in zijn carrière.”

Op zijn website maartenterhofte.nl is meer te lezen over Ter Hofte, die ook naarstig op zoek is naar bedrijven die als partner met hem richting mooie zijn mooie doelen willen werken.