Rolstoeltennistalent Ter Hofte stapt over naar GTC

Maarten ter Hofte gaat uitkomen voor de Goorse Tennisclub (GTC). Het Goorse rolstoeltennistalent maakt de switch vanaf De Mossendam, onder meer omdat de kunstgrasbanen voor hem beter toegankelijk zijn. “Die zijn voor mij als rolstoeltennisser een stuk beter geschikt”, zo zegt Ter Hofte er zelf over. “Daarnaast willen ze mij bij de GTC verder helpen in mijn carrière.”

Al een aantal jaren timmert Ter Hofte inmiddels aan de weg. Na meerdere Nederlandse titels bij de junioren, hoopt hij ook de stap naar de top bij de senioren te maken. “Maarten heeft ons vertelt over wat hij graag wil en is al hard op weg om zijn doel te bereiken”, is men bij de GTC, bij monde van voorzitter Michel van der Plas ook enthousiast daarover. “Voor trainingen moet Maarten vaak ver van huis. Dat zal nog steeds moeten, maar op ons complex heeft hij ook een ideale plek om geregeld dichtbij huis te kunnen trainen. Wij helpen hem graag een stukje verder in zijn carrière.”

Op zijn website maartenterhofte.nl is meer te lezen over Ter Hofte, die ook naarstig op zoek is naar bedrijven die als partner met hem richting mooie zijn mooie doelen willen werken.

Gerelateerde berichten

  • Open Goorse tenniskampioenschappen gaan door19 juli 2020 Open Goorse tenniskampioenschappen gaan door Ondanks de Coronacrisis kunnen de jaarlijkse open Goorse tenniskampioenschappen gewoon door gaan. De zogenoemde 'Thuisin Open Goorse' wordt gehouden op de banen van TV De Mossendam en op […]
  • Ter Hofte begint seizoen met toernooiwinst24 februari 2020 Ter Hofte begint seizoen met toernooiwinst Voor de Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Hofte is het nieuwe tennisseizoen goed begonnen. In zijn eerste toernooi van 2020 greep Ter Hofte in Goirle direct de winst. Na in de […]
  • Eerste examplaar jeugdboek Dr. Erik Scherder voor Maarten ter Hofte20 september 2020 Eerste examplaar jeugdboek Dr. Erik Scherder voor Maarten ter Hofte De talentvolle Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Hofte heeft zaterdag het eerste exemplaar van het boek 'Professor S. en de gestolen breinbril' in ontvangst mogen nemen. Dat jeugdboek […]
  • Maarten ter Hofte verrast met nieuwe fiets en schoenen19 juni 2015 Maarten ter Hofte verrast met nieuwe fiets en schoenen Een prachtig gebaar van de Elastiekenkoers, Morsink Tweewielers en revalidatiecentrum 't Roessingh voor Maarten ter Hofte (11). Hét gezicht van het doel van de Elastiekenkoers van dit jaar […]
  • Ter Hofte haalt dubbelspelfinale bij Junior Masters27 januari 2019 Ter Hofte haalt dubbelspelfinale bij Junior Masters Hij zou aanvankelijke niet eens meedoen, maar kreeg woensdagochtend een telefoontje of hij nog snel naar Frankrijk af kon reizen. Het Goorse rolstoeltennis-talent Maarten ter Hofte stond […]