Rolstoeltennistalent Ter Hofte stapt over naar GTC

Maarten ter Hofte gaat uitkomen voor de Goorse Tennisclub (GTC). Het Goorse rolstoeltennistalent maakt de switch vanaf De Mossendam, onder meer omdat de kunstgrasbanen voor hem beter toegankelijk zijn. “Die zijn voor mij als rolstoeltennisser een stuk beter geschikt”, zo zegt Ter Hofte er zelf over. “Daarnaast willen ze mij bij de GTC verder helpen in mijn carrière.”

Al een aantal jaren timmert Ter Hofte inmiddels aan de weg. Na meerdere Nederlandse titels bij de junioren, hoopt hij ook de stap naar de top bij de senioren te maken. “Maarten heeft ons vertelt over wat hij graag wil en is al hard op weg om zijn doel te bereiken”, is men bij de GTC, bij monde van voorzitter Michel van der Plas ook enthousiast daarover. “Voor trainingen moet Maarten vaak ver van huis. Dat zal nog steeds moeten, maar op ons complex heeft hij ook een ideale plek om geregeld dichtbij huis te kunnen trainen. Wij helpen hem graag een stukje verder in zijn carrière.”

Op zijn website maartenterhofte.nl is meer te lezen over Ter Hofte, die ook naarstig op zoek is naar bedrijven die als partner met hem richting mooie zijn mooie doelen willen werken.

Gerelateerde berichten

  • Ter Hofte zegeviert in Frankrijk13 september 2021 Ter Hofte zegeviert in Frankrijk Maarten ter Hofte heeft weer twee overwinningen toe kunnen voegen aan zijn toch al imposante palmares. De Goorse rolstoeltennisser won tijdens het internationale junioren toernooi 'Les […]
  • Rolstoeltennisser Ter Hofte geselecteerd voor World Team cup31 augustus 2021 Rolstoeltennisser Ter Hofte geselecteerd voor World Team cup De Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Hofte is geselecteerd voor het Nederlands juniorenteam dat van 27 september tot en met 3 oktober meedoet aan de World Team Cup op het Italiaanse […]
  • Maarten ter Hofte behaalt derde nationale titel13 december 2020 Maarten ter Hofte behaalt derde nationale titel Maarten ter Hofte is gisteren voor de derde keer in zijn nog jonge loopbaan, Nederlands kampioen rolstoeltennis geworden bij de jongens onder 18 jaar. Op de banen van het Nationaal […]
  • Eerste examplaar jeugdboek Dr. Erik Scherder voor Maarten ter Hofte20 september 2020 Eerste examplaar jeugdboek Dr. Erik Scherder voor Maarten ter Hofte De talentvolle Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Hofte heeft zaterdag het eerste exemplaar van het boek 'Professor S. en de gestolen breinbril' in ontvangst mogen nemen. Dat jeugdboek […]
  • Maarten ter Hofte prolongeert Nederlandse titel22 augustus 2020 Maarten ter Hofte prolongeert Nederlandse titel Maarten ter Hofte is vandaag in Amstelveen Nederlands Kampioen rolstoeltennis geworden. De 16-jarige was de beste in de jeugdcategorie tot 18 jaar. In de finale versloeg hij Robin […]