Poëzie en felicitaties voor 40-jarige Annemiek

“In heel Goor is ze bekend, van de Stoevelaar tot in de Schoolfeest-tent.
Ook in deze tijd blijft ze de ouderen verzorgen. Soms in de nacht de middag of de vroege morgen. Voor iedereen staat ze klaar inclusief mondkapje en strak gekamd haar. Haar 40ste verjaardag mag ze niet vieren, Dus hopen we haar hiermee te plezieren. Lieve Annemiek van harte gefeliciteerd met je 40ste verjaardag.”
Dit fraaie voor de 40 jaar geworden Annemiek van der Burg kwam van de Goorse buurtvereniging Klein Gijmink. Een fraaie manier om haar via deze weg te feliciteren. Nog vele jaren Annemiek !

Gerelateerde berichten

  • Gedicht voor koperen Jan en Annemiek8 maart 2021 Gedicht voor koperen Jan en Annemiek Een fraai gedicht van de vertegenwoordigers van de buurtvereniging Klein Gymink voor Jan en Annemiek van der Burg die twaalf en een half jaar getrouwd zijn. Naast het stukje proza is ook […]
  • Simone blaast veertig kaarsjes uit15 april 2021 Simone blaast veertig kaarsjes uit Normaliter pak je groots uit als je 50 bent maar de zogenoemde 'feestcommissie' oordeelde dat dat bij Simone Brunnekreef-ten Tije wel tien jaar eerder kan en aldus geschiedde. Een grote […]
  • Mariël ziet Sarah!15 november 2021 Mariël ziet Sarah! Het is feest aan de Goorse Grotestraat waar voor het huis van de familie Vehof de nodige spandoeken en versierselen hangen voor de jarige Mariël. Zij viert op deze maandag de 15e november […]
  • Frits Bartelds 18 jaren jong24 september 2021 Frits Bartelds 18 jaren jong De herfst is net begonnen maar Frits Bartelds begint vandaag aan de lente van zijn leven. De Gorenaar viert vandaag zijn 18e verjaardag en dat mag uiteraard niet onopgemerkt blijven. Via […]
  • Joery Wenderman kwart eeuw oud27 mei 2021 Joery Wenderman kwart eeuw oud Hij is de man die ze er in het eerste van SV Hector er met bekeken schoten nog wel eens in schiet maar ook de derde helft zeker niet schuwt. Inmiddels is Joery Wenderman de kwart eeuw […]