Poëzie en felicitaties voor 40-jarige Annemiek

“In heel Goor is ze bekend, van de Stoevelaar tot in de Schoolfeest-tent.
Ook in deze tijd blijft ze de ouderen verzorgen. Soms in de nacht de middag of de vroege morgen. Voor iedereen staat ze klaar inclusief mondkapje en strak gekamd haar. Haar 40ste verjaardag mag ze niet vieren, Dus hopen we haar hiermee te plezieren. Lieve Annemiek van harte gefeliciteerd met je 40ste verjaardag.”
Dit fraaie voor de 40 jaar geworden Annemiek van der Burg kwam van de Goorse buurtvereniging Klein Gijmink. Een fraaie manier om haar via deze weg te feliciteren. Nog vele jaren Annemiek !

Gerelateerde berichten

  • Gedicht voor koperen Jan en Annemiek8 maart 2021 Gedicht voor koperen Jan en Annemiek Een fraai gedicht van de vertegenwoordigers van de buurtvereniging Klein Gymink voor Jan en Annemiek van der Burg die twaalf en een half jaar getrouwd zijn. Naast het stukje proza is ook […]
  • Noaber Bennie Hallie 65 jaar16 april 2022 Noaber Bennie Hallie 65 jaar Bennie Hallie is 65 jaar geworden en dat wordt uiteraard gevierd. De noabers van buurtvereniging 'Klein Gijmink' willen dit ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan en stuurden het […]
  • Simone blaast veertig kaarsjes uit15 april 2021 Simone blaast veertig kaarsjes uit Normaliter pak je groots uit als je 50 bent maar de zogenoemde 'feestcommissie' oordeelde dat dat bij Simone Brunnekreef-ten Tije wel tien jaar eerder kan en aldus geschiedde. Een grote […]
  • Josefien mag 60 kaarsjes uitblazen6 maart 2022 Josefien mag 60 kaarsjes uitblazen Groot feest voor Josefien van het Bolscher. De Goorse is zestig jaar geworden en dat mag natuurlijk niet zonder de nodige aandacht en versieringen voorbij gaan. Ook via deze weg wordt ze […]
  • Jan van der Burg ziet Abraham13 februari 2022 Jan van der Burg ziet Abraham Feest, in en voor het huis van Jan van der Burg. Veel versieringen en spandoeken en dat is niet voor niets want de Gorenaar ziet vandaag, op deze 13e februari, Abraham. Dat feest zal in […]