Kapster Petra van den Burg met noodkreet in De Telegraaf

Een column van Petra van den Burg (foto) heeft de digitale versie van de landelijke Telegraaf gehaald. De bekende Goorse kapster luidt daarin de noodklok over de nijpende situaties waarin kappers terecht zijn gekomen in deze Corona-crisis. Deze krijgen niet of nauwelijks overheidssteun en daarom dreigen veel kappersbedrijven failliet te gaan. Ze roept dan ook op tot meer steun. “Laten we hopen dat ze in Den Haag, nu het nog net kan, met een beter totaalpakket komen waarbij ze niet alleen aan de kwetsbaren denken… maar aan ons ALLEMAAL! Want zijn we niet allemáál erg kwetsbaar gebleken?” aldus van den Burg. De hele column is via deze LINK te lezen.

Gerelateerde berichten

  • Petra van den Burg weer naar songfestival en Goorse vrouwen in De Telegraaf8 mei 2021 Petra van den Burg weer naar songfestival en Goorse vrouwen in De Telegraaf Ze was er vorig jaar ook al voor uitverkoren maar toen ging het Europese zangfeestje in Rotterdam niet door. Dit jaar wel en dus is de Goorse kapster Petra van den Burg vanaf 16 mei […]
  • Extra ‘pop up-salon’ in de Grotestraat2 mei 2020 Extra ‘pop up-salon’ in de Grotestraat In de hoop zo snel mogelijk weer aan het werk te kunnen, is door Ptera van den Burg en haar medewerkers een heuse 'pop up-salon' ingericht in de voormalige lunchroom aan de Grotestraat […]
  • Maak niet normaal wat niet normaal is…12 mei 2020 Maak niet normaal wat niet normaal is… Het leven maakt aanstalten om een beetje zijn normale beloop te krijgen. We kunnen naar de kapper en tot grote vreugde van vele ouders mogen de kids weer naar school na een periode van […]
  • Berenjacht…31 maart 2020 Berenjacht… Week drie van thuisblijven en zo min mogelijk buiten komen. Om eerlijk te zeggen begint het een beetje te wennen. Het wordt een soort tweede werkelijkheid waar niet aan te ontsnappen is, […]
  • Van den Burg genomineerd voor Coiffure-award2 maart 2020 Van den Burg genomineerd voor Coiffure-award Petra van den Burg is genomineerd voor een Coiffure-award. Ze is één van de tien uitverkorenen in categorie dameskapsels in de regio Friesland, Drenthe, Gelderland en Overijssel. Ook […]