5000 blikken soep

De soepactie van Hofmarketing is afgerond. Het team heeft in de maanden december en januari maar liefst 5000 blikken bezorgd in Goor en omgeving om de leefbaarheid van de Hof meer op de kaart te zetten. Met de actie werd de bevoking gevraagd om donateur te worden van Hofmarketing. Check hier voor meer info:

Gerelateerde berichten

  • Van Boerinnenbond naar ZijActief…5 november 2018 Van Boerinnenbond naar ZijActief… Komende zaterdag wordt het 65-jarig jubileum gevierd van de Goorse afdeling van vrouwenorganisatie ZijActief met een viering in de Petrus en Paulusparochie én een feest bij De Bebsel. Oald […]
  • Geslaagde Rosenmontag8 maart 2011 Geslaagde Rosenmontag Het was een prachtig carnavalsweekend. Niet alleen voor de Goorse Prins Jan Roelofsen en zijn adjudant Rick Elbert (foto), ook voor diverse andere Goorse carnavalisten die zich dit […]
  • Nijhof Nederlands Kampioen rallysprint7 november 2010 Nijhof Nederlands Kampioen rallysprint Jan Nijhof heeft zondag met succes zijn voorsprong in het Nederlands Kampioenschap rallysprint verdedigd. De Goorse rallyrijder won met de eveneens Goorse navigator Henk Jan Elbert bij de […]
  • Poes Nikki vermist22 april 2010 Poes Nikki vermist Nikki, een tengere donkergrijze cyperse poes van bijna 2 jaar oud, is sinds afgelopen zaterdag vermist. Gechipte NIkki is weggelopen van de Dr. Schaepmanstraat en is dus vanaf zaterdag […]
  • Halve finale voor Spanninga op EK BMX11 juli 2011 Halve finale voor Spanninga op EK BMX Kevin Spanninga heeft afgelopen weekend de halve finale gehaald op het EK BMX in Haaksbergen. De vijftienjarige Gorenaar reed drie veelbelovende manches in de klasse tot 15 jaar, maar […]