Vandalen richten vernielingen aan op het station

Eén van de twee wachthokken op het perron van het station in Goor is behoorlijk vernield. Vandalen hebben, waarschijnlijk met stenen, er hard tegen aan gegooid of geslagen waardoor de schade is ontstaan. Wanneer het hokje vernield is, is niet helemaal duidelijk maar in ieder geval wel voordat gisteravond de avondklok in ging. Wie meer informatie heeft, of wat heeft gezien, wordt verzocht contact te zoeken met de lokale politie.

Gerelateerde berichten

  • Ook perronmeubilair krijgt opknapbeurt op station Goor10 juni 2021 Ook perronmeubilair krijgt opknapbeurt op station Goor Na de revisie van de buitenkant van het stationsgebouw krijgt ook het meubilair op het perron binnenkort een opknapbeurt. Eerst worden door Prorail de oude draadstalen banken, […]
  • Facelift Goors perron en stationsgebouw27 maart 2019 Facelift Goors perron en stationsgebouw Het perron en het stationsgebouw waar de Stichting Historisch Goor is gevestigd heeft in de afgelopen periode een behoorlijke facelift gekregen. Zo is er nieuwe bestickering op het […]
  • Toen de Sint nog met de trein kwam…17 november 2018 Toen de Sint nog met de trein kwam… Met de intocht van Sinterklaas, morgen in de Goorse haven, in het vizier, kijken wij al even traditioneel terug naar vervlogen tijden in het archief van de stichting Historisch Goor. […]
  • Spiegel beschadigd bij de Jumbo29 juli 2022 Spiegel beschadigd bij de Jumbo Zou degene die mijn spiegel heeft beschadigd zich willen melden? Deze noodkreet kwam binnen via onze Facebookpagina. De auto waarvan de spiegel is beschadigd stond op de 'oude' […]
  • OV-chipkaart ‘Limburg’ gevonden op station30 maart 2022 OV-chipkaart ‘Limburg’ gevonden op station Een mail van Han Klarenbeek. Hij heeft een OV-chipkaart gevonden die op naam staat van M. Limburg.De eigenaresse kan contact opnemen met telefoonnummer 06-30055580. Mailen kan ook met […]