Ook vernielingen aan oude gemeentehuis

Het wachthok op het perron van het station in Goor is niet het enige dat in het afgelopen weekeinde ten prooi viel aan vandalen. Ook een ruit van het ‘oude gemeentehuis’ aan de Goorse Diepenheimseweg werd ingegooid. Het is niet ondenkbaar dat dezelfde daders hiervoor verantwoordelijk zijn maar daarover is de politie nog in het ongewis. De vernieling werd gisterochtend opgemerkt door mensen die er nu werkzaam zijn. Het statige gebouw doet nu dienst als werkruimte voor een aantal bedrijven dat er kantoor houdt. Er is aangifte gedaan bij de politie en getuigen wordt gevraagd zich te melden.

Gerelateerde berichten

  • Straatmeubilair en verkeersborden steeds vaker vernield19 oktober 2020 Straatmeubilair en verkeersborden steeds vaker vernield Het straatmeubilair en de verkeersborden in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente, worden steeds vaker vernield. Dat constateert de gemeente die via social media de hulp van […]
  • Open Monumentendagen gaan door6 september 2020 Open Monumentendagen gaan door De Open Monumentendagen gaan dit jaar in Goor en de overige kernen van de Hof van Twente, ondanks het Corona-virus, wel door. Volgend weekeinde (12 en 13 september) zijn er bezichtigingen […]
  • Vandalen houden huis in de Molenstraat25 juni 2018 Vandalen houden huis in de Molenstraat Vandalen hebben dit weekeinde huis gehouden in en om de Molenstraat. Er werden Schoolfeestvlaggen gestolen en bloemen en planten uit tuinen getrokken. In de nacht van zaterdag op zondag […]
  • Camperaar Bernard kremers 70 jaar oud23 januari 2021 Camperaar Bernard kremers 70 jaar oud Bernard Kremers is vandaag 70 jaar geworden. Om deze dag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan hebben de kinderen des huizes de boel aan de Diepenheimseweg in feestelijke stemming […]
  • Ongeloof over vernielingen sporthal Gijmink12 oktober 2020 Ongeloof over vernielingen sporthal Gijmink "Hoe gefrustreerd kun je zijn!!" post de beheerder van de Goorse sporthallen De Mossendam en 't Gijmink op Facebook vandaag. In de sport-accomodatie bij de Gijminkschool zijn in de […]