Ook vernielingen aan oude gemeentehuis

Het wachthok op het perron van het station in Goor is niet het enige dat in het afgelopen weekeinde ten prooi viel aan vandalen. Ook een ruit van het ‘oude gemeentehuis’ aan de Goorse Diepenheimseweg werd ingegooid. Het is niet ondenkbaar dat dezelfde daders hiervoor verantwoordelijk zijn maar daarover is de politie nog in het ongewis. De vernieling werd gisterochtend opgemerkt door mensen die er nu werkzaam zijn. Het statige gebouw doet nu dienst als werkruimte voor een aantal bedrijven dat er kantoor houdt. Er is aangifte gedaan bij de politie en getuigen wordt gevraagd zich te melden.

Gerelateerde berichten

  • Oald Goor: Die prachtige veranda…7 augustus 2022 Oald Goor: Die prachtige veranda… Op deze zondag weer een fraaie prent uit de omvangrijke collectie van de stichting Historisch Goor met een blik vanaf de Diepenheimseweg op het Kerkplein aan het begin van de jaren 50. […]
  • Goors Monmartre viert eerste lustrum27 juli 2021 Goors Monmartre viert eerste lustrum De Stichting Kunstzinnig Goor viert op zondag 5 september het eerste lustrum van de kunstmarkt Goors Montmartre. Ruim 20 kunstenaars uit de Hof van Twente en uit andere delen van het land […]
  • Inbraak en auto’s beschadigd tijdens Nieuwjaarsnacht7 januari 2021 Inbraak en auto’s beschadigd tijdens Nieuwjaarsnacht De jaarwisseling is zoals gemeld in Goor relatief rustig verlopen maar toch heeft de Politie Hof van Twente een aantal zaken in onderzoek waarbij getuigen wellicht oplossing kunnen […]
  • Straatmeubilair en verkeersborden steeds vaker vernield19 oktober 2020 Straatmeubilair en verkeersborden steeds vaker vernield Het straatmeubilair en de verkeersborden in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente, worden steeds vaker vernield. Dat constateert de gemeente die via social media de hulp van […]
  • Ongeloof over vernielingen sporthal Gijmink12 oktober 2020 Ongeloof over vernielingen sporthal Gijmink "Hoe gefrustreerd kun je zijn!!" post de beheerder van de Goorse sporthallen De Mossendam en 't Gijmink op Facebook vandaag. In de sport-accomodatie bij de Gijminkschool zijn in de […]