Wel vrees voor ongeregeldheden maar geen incidenten in de Hof

De politie Hof van Twente zegt op Facebook dat ze in de afgelopen dag berichten binnen heeft gekregen dat er ongeregeldheden zouden plaatsvinden in Goor en de overige kernen in de Hof. Deze site bereikte via verschillende kanalen het bericht dat er een protest tegen de ingestelde avondklok op handen zou zijn op het Schoolfeestplein maar daar is vanavond niets van gebleken. Volgens de politie zijn de berichten zijn erg waardevol geweest omdat ze daardoor bij dreiging snel op konden treden en ongeregeldheden konden voorkomen zoals in andere steden in het land.


Gerelateerde berichten

  • Liefde, vrijheid, geen dictatuur…9 januari 2022 Liefde, vrijheid, geen dictatuur… Het protest tegen de coronamaatregelen trok in Goor vandaag zo'n 200 demonstranten. Zij liepen mee met de fakkeltocht die startte op het Schoolfeestplein. Na een ronde door Goor was de […]
  • Fakkeltocht als protest tegen coronamaatregelen op Schoolfeestplein8 januari 2022 Fakkeltocht als protest tegen coronamaatregelen op Schoolfeestplein Een groep mensen uit Goor en omliggende plaatsen, die zich fel keert tegen de nu geldende coronamaatregelen, gaat een fakkeltocht houden om dat protest kracht bij te zetten. De […]
  • Opnieuw fakkeltocht Wakker Hof van Twente in Goor28 januari 2022 Opnieuw fakkeltocht Wakker Hof van Twente in Goor Er is komende zondag opnieuw een fakkeltocht tegen de coronaregels die start op het Goorse Schoolfeestplein om 19:00 uur. Ook nu is Wakker Hof van Twente de aanjager. Bijna drie weken […]
  • Horecaprotest trekt veel cafégangers in Goor15 januari 2022 Horecaprotest trekt veel cafégangers in Goor De actie van drie Goorse café's en Bistro d'Olde Smidse is goed ontvangen door de diverse horecagangers. Het was druk op de terrassen en op straat bij De Tapperij, Café Johnny's en Café […]
  • Het product dat wij zaaien…2 februari 2021 Het product dat wij zaaien… Na de verontwaardiging van vorige week over het rellen, slopen en bizar gedrag van veel jeugd is het nu tijd voor reflectie. Is het fair om ze allemaal klakkeloos weg te zetten als […]