Wel vrees voor ongeregeldheden maar geen incidenten in de Hof

De politie Hof van Twente zegt op Facebook dat ze in de afgelopen dag berichten binnen heeft gekregen dat er ongeregeldheden zouden plaatsvinden in Goor en de overige kernen in de Hof. Deze site bereikte via verschillende kanalen het bericht dat er een protest tegen de ingestelde avondklok op handen zou zijn op het Schoolfeestplein maar daar is vanavond niets van gebleken. Volgens de politie zijn de berichten zijn erg waardevol geweest omdat ze daardoor bij dreiging snel op konden treden en ongeregeldheden konden voorkomen zoals in andere steden in het land.


Gerelateerde berichten

  • Het product dat wij zaaien…2 februari 2021 Het product dat wij zaaien… Na de verontwaardiging van vorige week over het rellen, slopen en bizar gedrag van veel jeugd is het nu tijd voor reflectie. Is het fair om ze allemaal klakkeloos weg te zetten als […]
  • Goorse ondernemers met demonstratie tegen éénrichtingsverkeer Molenstraat5 juli 2017 Goorse ondernemers met demonstratie tegen éénrichtingsverkeer Molenstraat Goor Collectief gaat fysiek actie voeren tegen het voornemen van de gemeente Hof van Twente om het éénrichtingsverkeer in de Molenstraat in stand te houden. De leden van de […]
  • Voel je d’r eens aan…26 januari 2021 Voel je d’r eens aan… Nooit gedacht dat ik op 41-jarige leeftijd nog eens huisarrest zou krijgen. Niet van een boze papa of mama die niet geamuseerd waren als het weer eens iets later was geworden bij 'De Zon' […]
  • Protest kermisexploitanten tegen BTW-verhoging25 juni 2015 Protest kermisexploitanten tegen BTW-verhoging De Schoolfeestkermis wordt door de exploitanten van de diverse attracties gebruikt om te protesteren tegen de voorgestelde BTW-verhoging voor de ondernemers op de kermis. "Te gek voor […]
  • Woonwagenbewoners demonstreren op Schoolfeestplein en eisen standplaatsen19 juli 2020 Woonwagenbewoners demonstreren op Schoolfeestplein en eisen standplaatsen Een aantal woonwagenbewoners met een caravan, tenten en spandoeken hebben vanmiddag een demonstratie gehouden op het Goorse Schoolfeestplein standplaatsen in de Hof van Twente. Volgens de […]