Wethouder wil in gesprek over cultuurnota

Wethouder Harry Scholten wil met vertegenwoordigers van verenigingen, stichtingen en instellingen uit Goor en de overige kernen in de Hof van Twente, in gesprek over de cultuurnota die in dit jaar moet worden opgesteld. Aan de hand hiervan moet worden bepaald hoe de gemeente de komende jaren op een goede manier invulling kan geven het aanbod van culturele voorzieningen in onze gemeente zoals De Reggehof (foto) en wat het betekent als daarvoor minder middelen beschikbaar komen.

Gesubsidieerde instellingen zijn al uitgenodigd maar ook verenigingen en instellingen die niet direct ‘aan tafel’ zitten worden gevraagd om zich voor 8 februari te melden. Het overleg zal in de tweede helft van volgende maand plaats moeten vinden, afhankelijk van de dan geldende Corona-regels. Aanmelden kan via e-mail: d.rikkert@nullhofvantwente.nl.

Gerelateerde berichten

  • Reggehof krijgt structureel meer geld voor onderhoud18 oktober 2018 Reggehof krijgt structureel meer geld voor onderhoud De Reggehof krijgt over de komende vier jaar in totaal €300.000 extra voor het onderhoud van het gebouw. Dat staat in de programmabegroting voor het volgend jaar die gisteren werd […]
  • PvdA vraagt waar de Cultuurnota blijft26 oktober 2020 PvdA vraagt waar de Cultuurnota blijft De lokale PvdA heeft aan het College van B&W vragen gesteld over de zogenoemde Cultuurnota die vorig jaar juli in een motie unaniem is aangenomen door de gemeenteraad. De […]
  • OZB met 10% omhoog9 oktober 2020 OZB met 10% omhoog De gemeente Hof van Twente wil de Ontroerend Zaak-belasting (OZB) met maar liefst 10% extra te verhogen. Door het landelijke beleid moet lokaal fors worden bezuinigd. Volgens wethouder […]
  • Vrees voor begrotingsproblemen bij gemeente15 juni 2020 Vrees voor begrotingsproblemen bij gemeente Het wordt voor financieel wethouder Harry Scholten (foto) nog een hele klus om later dit jaar een sluitende begroting van de gemeente Hof van Twente te kunnen presenteren. Dit schrijft […]
  • Scholten in dagelijks bestuur P1021 juni 2018 Scholten in dagelijks bestuur P10 Wethouder Harry Scholten is gisteren verkozen tot lid van het Dagelijks Bestuur van de P10. Dat gebeurde tijdens de zomersessie waarbij alle zeventien P10-gemeenten aanwezig waren. De P10 […]