Wethouder wil in gesprek over cultuurnota

Wethouder Harry Scholten wil met vertegenwoordigers van verenigingen, stichtingen en instellingen uit Goor en de overige kernen in de Hof van Twente, in gesprek over de cultuurnota die in dit jaar moet worden opgesteld. Aan de hand hiervan moet worden bepaald hoe de gemeente de komende jaren op een goede manier invulling kan geven het aanbod van culturele voorzieningen in onze gemeente zoals De Reggehof (foto) en wat het betekent als daarvoor minder middelen beschikbaar komen.

Gesubsidieerde instellingen zijn al uitgenodigd maar ook verenigingen en instellingen die niet direct ‘aan tafel’ zitten worden gevraagd om zich voor 8 februari te melden. Het overleg zal in de tweede helft van volgende maand plaats moeten vinden, afhankelijk van de dan geldende Corona-regels. Aanmelden kan via e-mail: d.rikkert@nullhofvantwente.nl.

Gerelateerde berichten

  • Reggehof krijgt structureel meer geld voor onderhoud18 oktober 2018 Reggehof krijgt structureel meer geld voor onderhoud De Reggehof krijgt over de komende vier jaar in totaal €300.000 extra voor het onderhoud van het gebouw. Dat staat in de programmabegroting voor het volgend jaar die gisteren werd […]
  • Bijna miljoen subsidie voor Reggehof en muziekschool14 januari 2022 Bijna miljoen subsidie voor Reggehof en muziekschool De gemeente Hof van Twente subsidieert dit jaar theater De Reggehof en de muziekschool (Home of Talents) met bijna een miljoen euro. De Reggehof kan €564.885,- tegemoet zien terwijl de […]
  • Raadsvragen over coronagelden12 januari 2022 Raadsvragen over coronagelden De lokale fracties van SP en D66 willen van de raad weten hoe het geld besteed is dat door de Rijksoverheid beschikbaar is gesteld om op verschillende terreinen de coronacrisis door te […]
  • Een groter vergif is niet te koop…14 december 2021 Een groter vergif is niet te koop… Wie kent de klucht van de 35.000 nieuw aan te planten boompjes en struiken? En wie kent dat andere slechte stuk over massale bomenkap in dezelfde gemeente? De winkeliers geven het goede […]
  • PvdA: Zorgen over toekomst Reggehof en bioscoop3 augustus 2021 PvdA: Zorgen over toekomst Reggehof en bioscoop De lokale fractie van de Partij van de Arbeid zegt zich grote zorgen te maken over de toekomst van de Reggehof. Volgens de sociaal democraten heeft het theater zich 'getransformeerd van […]