Jort Schlepers geboren

Martijn en Marielle Schlepers hebben op 12 januari een zoon gekregen. Mika en Evy hebben er een broertje bij, hij heet Jort. Zij wonen allemaal aan de Schoolstraat 124. Het gezin wordt van harte gefeliciteerd door opa en oma Veldhuis.

jort

Gerelateerde berichten

  • Elastiekenkoers zoekt nieuw goed doel29 augustus 2013 Elastiekenkoers zoekt nieuw goed doel De laatste wielrenners zijn nog maar net hersteld van de Elastiekenkoers 2013, maar achter de schermen wordt er al druk gewerkt aan de editie van volgend jaar. De orangisatie roept mensen […]
  • Update: Weer treinverkeer tussen Goor en Delden3 februari 2016 Update: Weer treinverkeer tussen Goor en Delden Forensen uit Goor zitten momenteel even in de knel. Tussen Goor en Delden rijden het komende uur namelijk geen treinen. Oorzaak is een seinstoring.┬áReizigers moeten rekening houden met […]
  • Vijfde aflevering Sinterklaasverhaal online !29 november 2015 Vijfde aflevering Sinterklaasverhaal online ! De vijfde aflevering van het Goorse Sinterklaasverhaal is nu te bekijken op het Youtubekanaal van Goorsnieuws.nl. In deze uitzending ontbreken er pakjes in de villa van Sinterklaas en […]
  • timessquare14 juni 2013 Schoolfeest vieren op Times Square Vlak voor het Moeder aller Feesten duikt de Schoolfeestvlag weer in alle uithoeken van de wereld op. Vanaf Times Square in New York wenst Emmy van de Riet iedereen een heel fijn […]
  • Drie workshops voor kinderen bij Home of Talents14 januari 2021 Drie workshops voor kinderen bij Home of Talents Onder voorbehoud van de dan geldende corona-maatregelen organiseert Home of Talents in de voorjaarsvakantie drie verschillende workshops voor kinderen van diverse leeftijden. Het gaat om […]