Geen politieke gevolgen voor Bijleveld na kerkbezoek

Het bezoek van demissionair minister Ank Bijleveld aan de Goorse Hofkerk op kerstavond, krijgt voor haar geen politiek staartje. Het bezoek was volgens demissionair minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid was het bezoek een persoonlijke keuze van de Goorse en daarom wordt er verder geen actie ondernomen. Over het kerkbezoek werden door D66-Kamerlid Groothuizen, kamervragen gesteld. Ook de vakbond voor defensiepersoneel uitte kritiek op het kerkbezoek in Coronatijd. Bijleveld was daar mede omdat haar man Riekele vrijwilligerswerk doet voor en in de Hofkerk. Er waren op Kerstavond 16 mensen in de kerk.

Gerelateerde berichten

  • Kamervragen over kerkbezoek Bijleveld4 januari 2021 Kamervragen over kerkbezoek Bijleveld Het bezoek van minister Ank Bijleveld aan de Goorse Hofkerk op kerstavond, heeft geleid tot vragen in de Tweede Kamer. Volgens RTV Oost wil D66-er Maarten Groothuizen van de ministers […]
  • Goor maakt geen punt van kerkbezoek Bijleveld12 januari 2021 Goor maakt geen punt van kerkbezoek Bijleveld Waar er in de Tweede Kamer vragen worden gesteld over het bezoek van Minister Ank Bijleveld aan de Hofkerk op Kerstavond, maakt het leeuwedeel van Goor zich daar veel minder druk over. […]
  • Kritiek op kerkbezoek Bijleveld25 december 2020 Kritiek op kerkbezoek Bijleveld Er is kritiek op het bezoek aan de Hofkerk van minister Ank Bijleveld gisteravond. Dat staat te lezen op de website van de regionale omroep RTV Oost. Ze was daar als priv├ępersoon op […]
  • Polls: Geen losgeld betalen en het kerkbezoek van de minister29 december 2020 Polls: Geen losgeld betalen en het kerkbezoek van de minister De gemeente Hof van Twente heeft er goed aan gedaan om geen losgeld te betalen aan de criminelen die inbraken in het computersysteem van de gemeente en 750.000 euro vroegen voor het […]
  • Kerstavond met De Jong19 december 2018 Kerstavond met De Jong Ook op Kerstavond staan de deuren van de Hofkerk dit jaar weer open voor de dienst. De inloop is vanaf 20.30 uur op het kerkplein met koffie, thee en warme chocolademelk. Om 21.00 uur […]