Maken warmtefoto’s uitgesteld vanwege avondklok

Het maken van zogenoemde warmtefoto’s van diverse woningen is uitgesteld vanwege het instellen van de avondklok. De bedoeling was om in de komende weken, wanneer de weersomstandigheden
goed zijn, warmtefoto’s te gaan maken. Met een warmtefoto van het huis wordt duidelijk waar warmtelekken zitten en kunnen mensen isolatiemaatregelen nemen.

Voor het maken van warmtefoto’s mag het buiten niet warmer zijn dan 5 graden Celsius en de gemeente hoopt dat na de periode van de avondklok de weersomstandigheden nog steeds goed zijn om de foto’s alsnog te kunnen maken. De gemeente informeert de aanmelders voor de warmtefoto’s per e-mail en via de gemeentelijke website. Tot afgelopen 21 januari konden huiseigenaren zich aanmelden voor het laten maken van een warmtefoto van de voorgevel van hun huis. Hier is veelvuldig gebruikt van gemaakt. Bijna 1500 huiseigenaren hebben zich ingeschreven.

Gerelateerde berichten

  • Aanmelden voor warmtefoto: laatste kans15 januari 2021 Aanmelden voor warmtefoto: laatste kans Op de oproep van de gemeente Hof van Twente om een gratis warmtefoto van het huis te laten maken, zijn veel reacties binnengekomen bij de gemeente. Er is budget voor 1500 warmtefoto's en […]
  • 1750 warmtefoto’s van huizen in de komende dagen27 januari 2022 1750 warmtefoto’s van huizen in de komende dagen In de komende avonden en nachten worden er in Goor en de andere kernen in de Hof van Twente maar liefst 1750 warmtefoto’s gemaakt. Hiervoor gaan 5 duo’s op pad van het bedrijf Sobolt. De […]
  • Huiseigenaren kunnen zich weer aanmelden voor warmtefoto2 januari 2022 Huiseigenaren kunnen zich weer aanmelden voor warmtefoto Huiseigenaren in Hof van Twente kunnen zich, evenals vorig jaar weer aanmelden voor het laten maken vaneen gratis warmtefoto van hun huis. Op een warmtefoto (foto) is te zien waar warmte […]
  • Gratis warmtefoto voor huiseigenaren op De Whee6 januari 2021 Gratis warmtefoto voor huiseigenaren op De Whee Deze week ontvangen een groot aantal huiseigenaren in de Goorse wijk De Whee een brief van de gemeente Hof van Twente met de uitnodiging om een gratis warmtefoto te laten maken van de […]
  • Duurzaamheid bij Hector13 oktober 2019 Duurzaamheid bij Hector De final touch was de plaatsing van 44 zonnepanelen. Het clubgebouw van SV Hector is daarmee bijna op alle fronten duurzaam. Eerder werd het dak al voorzien van nieuwe isolatie en zijn er […]