Uiterlijk begin maart beslissing over doorgaan School en Volksfeest

De verwachting is dat er nog niet op hele grote schaal feest gevierd zal mogen worden, maar het bestuur van de stichting School en Volksfeest heeft de moed nog niet helemaal opgegeven. “We wachten allereerst de persconferentie van vanavond af en gaan dan kijken wat het perspectief is. De deadline voor een definitieve beslissing hebben we nu op 1 maart staan.

Daarnaast wordt ook voorzichtig gedacht over een alternatief Schoolfeest maar daarover is nog niet concreet gesproken. “Tijdens onze eerstvolgende online bestuursvergadering gaan we de verschillende scenario’s bespreken. Alles ligt nog open wat dat betreft. aldus de preses van het Feest der Feesten. De organisatie van het zomerfeest in Wiene-Zeldam, net buiten Goor, heeft al wel besloten dat dat feest dit jaar ook niet doorgaat. Het zomerfeest in het buurtschap stond gepland voor 30 april, 1 en 2 mei aanstaande.