Uiterlijk begin maart beslissing over doorgaan School en Volksfeest

De verwachting is dat er nog niet op hele grote schaal feest gevierd zal mogen worden, maar het bestuur van de stichting School en Volksfeest heeft de moed nog niet helemaal opgegeven. “We wachten allereerst de persconferentie van vanavond af en gaan dan kijken wat het perspectief is. De deadline voor een definitieve beslissing hebben we nu op 1 maart staan.

Daarnaast wordt ook voorzichtig gedacht over een alternatief Schoolfeest maar daarover is nog niet concreet gesproken. “Tijdens onze eerstvolgende online bestuursvergadering gaan we de verschillende scenario’s bespreken. Alles ligt nog open wat dat betreft. aldus de preses van het Feest der Feesten. De organisatie van het zomerfeest in Wiene-Zeldam, net buiten Goor, heeft al wel besloten dat dat feest dit jaar ook niet doorgaat. Het zomerfeest in het buurtschap stond gepland voor 30 april, 1 en 2 mei aanstaande.

Gerelateerde berichten

  • Geen Schoolfeest, ook niet in aangepaste vorm2 maart 2021 Geen Schoolfeest, ook niet in aangepaste vorm Het is geen verrassing maar nu wel officieel. Het School en Volksfeest gaat ook dit jaar niet door vanwege de onzekerheid rondom het coronavirus en de maatregelen. Gisteravond is er […]
  • Zoet en zuur…1 februari 2022 Zoet en zuur… Het dampte, het prikkelde en het lachte. Het was weer zoals vroeger dat je voor de eerste keer uit mocht. Eindelijk weer naast mijn mede-nuilers aan de toog. Wat is het toch fijn om een […]
  • School en Volksfeest nu officieel nationaal immaterieel erfgoed18 november 2021 School en Volksfeest nu officieel nationaal immaterieel erfgoed Het Goors School- en Volksfeest is vanaf vandaag officieel bijgeschreven in de 'Inventaris Immaterieel Erfgoed Nederland'. Het Schoolfeestbestuur heeft hiervoor een lang traject moeten […]
  • Voorbereidingen 150 jaar School en Volksfeest begonnen1 november 2021 Voorbereidingen 150 jaar School en Volksfeest begonnen Het duurt nog drie en een half jaar maar toch is in de afgelopen week al begonnen met de voorbereidingen op het grootse feest dat in 2025 gevierd moet worden als het Goorse School en […]
  • Vanaf woensdag kan de Schoolfeestvlag weer uit10 mei 2021 Vanaf woensdag kan de Schoolfeestvlag weer uit Het Feest der Feesten gaat op de 'weide' voor het tweede achtereenvolgende jaar niet door maar corona kan het Schoolfeestgevoel niet uit de mensen halen. Komende woensdag is het 'zes […]