Uiterlijk begin maart beslissing over doorgaan School en Volksfeest

De verwachting is dat er nog niet op hele grote schaal feest gevierd zal mogen worden, maar het bestuur van de stichting School en Volksfeest heeft de moed nog niet helemaal opgegeven. “We wachten allereerst de persconferentie van vanavond af en gaan dan kijken wat het perspectief is. De deadline voor een definitieve beslissing hebben we nu op 1 maart staan.

Daarnaast wordt ook voorzichtig gedacht over een alternatief Schoolfeest maar daarover is nog niet concreet gesproken. “Tijdens onze eerstvolgende online bestuursvergadering gaan we de verschillende scenario’s bespreken. Alles ligt nog open wat dat betreft. aldus de preses van het Feest der Feesten. De organisatie van het zomerfeest in Wiene-Zeldam, net buiten Goor, heeft al wel besloten dat dat feest dit jaar ook niet doorgaat. Het zomerfeest in het buurtschap stond gepland voor 30 april, 1 en 2 mei aanstaande.

Gerelateerde berichten

  • Geen Schoolfeest, ook niet in aangepaste vorm2 maart 2021 Geen Schoolfeest, ook niet in aangepaste vorm Het is geen verrassing maar nu wel officieel. Het School en Volksfeest gaat ook dit jaar niet door vanwege de onzekerheid rondom het coronavirus en de maatregelen. Gisteravond is er […]
  • Schoolfeest op weg naar predikaat ‘immaterieel erfgoed’10 oktober 2020 Schoolfeest op weg naar predikaat ‘immaterieel erfgoed’ Het Goorse School- en Volksfeest is hard op weg om op de lijst te komen van het nationale 'immateriele erfgoed'. Het bestuur van het 'Feest der feesten' is al enige tijd bezig om een […]
  • Schoolfeest komt met jubileum-strandlakens UPDATE: Uitverkocht !3 juni 2020 Schoolfeest komt met jubileum-strandlakens UPDATE: Uitverkocht ! Het 145e School- en Volksfeest gaat vanwege de Coronacrisis dit jaar niet door en om, bijna letterlijk, een doekje voor het bloeden te bieden komt de organisatie nu met de verkoop van […]
  • Schoolfeest komt met online pubquiz8 april 2020 Schoolfeest komt met online pubquiz De stichting School & Volksfeest organiseert zaterdag 25 April, een online pupquiz. De quiz bevat 75 multiple-choice vragen en een aantal bonusvragen. Deelname is gratis en mogelijk […]
  • Schoolfeestboekje gepresenteerd13 juni 2019 Schoolfeestboekje gepresenteerd Het spoorboekje voor het komende School en Volksfeest is gisteravond gepresenteerd in de vergaderruimte van de Schoolfeestloods. Daar lichtte voormalig voorzitter Henk Dollekamp het […]