Rookies Home of Talents geven digitaal concert

Artiesten moeten in deze periode inventief zijn en dus presenteren de Rookies van Home of Talents zichzelf deze week online. Het ‘Home of Talents Rookie-concert’ is komende zaterdag te volgen voor familie, vrienden en alle andere fans van de leerlingen. Aanvang van het concert is om 15:00 uur precies, de link is op aanvraag verkrijgbaar via (de ouders van) de Rookies. Elk jaar geeft Home of Talents hun Rookies, de leerlingen die dit schooljaar zijn begonnen op een instrument, een podium. Voor de leerlingen is het vaak de eerste keer dat ze op het podium staan en nu dus extra speciaal via de digitale weg.

Voor dit concert hebben de leerlingen thuis allemaal een filmpje opgenomen. De filmpjes zijn via de docenten verzameld en worden eenmalig afgespeeld in Zoom, zaterdag 6 februari, aanvang dus om 15.00 uur.

Gerelateerde berichten