Intrieste inbraak in de Bellamystraat

Een intrieste en bizarre inbraak in de Goorse Bellamy-straat gisteravond. Daar werd in een woning ingebroken van een man die op dat moment in uitvaartcentrum De Hof was om de condoleances van velen in ontvangst te nemen na het overlijden van zijn vrouw. Wat er precies is weggenomen en wat de schade is, is nog niet bekend. De laffe daad is inmiddels gedeeld op de diverse buurtpreventie-apps en op social media. De politie onderzoekt de zaak en zoekt uiteraard getuigen. Het komt, hoe triest ook, steeds vaker voor dat gewetenloze dieven overlijdensadvertenties scannen om daarna tijdens uitvaarten of condoleance-momenten toeslaan.

Gerelateerde berichten

  • Inbraak en auto’s beschadigd tijdens Nieuwjaarsnacht7 januari 2021 Inbraak en auto’s beschadigd tijdens Nieuwjaarsnacht De jaarwisseling is zoals gemeld in Goor relatief rustig verlopen maar toch heeft de Politie Hof van Twente een aantal zaken in onderzoek waarbij getuigen wellicht oplossing kunnen […]
  • Inbraken in de Gondalaan25 november 2020 Inbraken in de Gondalaan Tijdens de donkere dagen voor Kerst lijkt het erop dat ook het aantal inbraken weer toeneemt in Goor. In het afgelopen weekeinde waren twee woningen aan de Gondalaan het doelwit van […]
  • Inbraak op ’t Heeckeren16 november 2020 Inbraak op ’t Heeckeren In een woning aan de Bronnincreef in de Goorse wijk Heeckeren is afgelopen nacht ingebroken. De dief, of dieven, zijn via een raam naar binnen gekomen en hebben diverse goederen […]
  • Gorenaar gewond na achtervolging met inbreker25 augustus 2020 Gorenaar gewond na achtervolging met inbreker Een inwoner van de Buitenhagen is in het afgelopen weekeinde gewond geraakt toen hij in de nacht van zaterdag op zondag, gewond raakte tijdens een achtervolging met een inbreker. Die werd […]
  • Politie onderzoekt verdachte situatie bij Van Erp autohandel7 december 2018 Politie onderzoekt verdachte situatie bij Van Erp autohandel De politie is vannacht rond 4:30 uur met meerdere eenheden langdurig aan het speuren geweest op het terrein van autohandel Van Erp aan de Nijverheidsweg vanwege een verdachte situatie. Het […]