Intrieste inbraak in de Bellamystraat

Een intrieste en bizarre inbraak in de Goorse Bellamy-straat gisteravond. Daar werd in een woning ingebroken van een man die op dat moment in uitvaartcentrum De Hof was om de condoleances van velen in ontvangst te nemen na het overlijden van zijn vrouw. Wat er precies is weggenomen en wat de schade is, is nog niet bekend. De laffe daad is inmiddels gedeeld op de diverse buurtpreventie-apps en op social media. De politie onderzoekt de zaak en zoekt uiteraard getuigen. Het komt, hoe triest ook, steeds vaker voor dat gewetenloze dieven overlijdensadvertenties scannen om daarna tijdens uitvaarten of condoleance-momenten toeslaan.

Gerelateerde berichten

  • Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes20 mei 2020 Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes Kassa en in de boeien. Een inwoner van Goor is gisteravond op verdenking van witwassen aangehouden. De 36-jarige man reed in een Porsche Cayenne op de Van Kollaan, toen de politie hem in […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Dief betrapt tijdens inbraak28 december 2015 Dief betrapt tijdens inbraak Een dief werd vannacht betrapt toen hij aan het inbreken was. Rond 03.00 uur werd er iemand ontwaard bij een schuur aan de Sperwerstraat.  De verdachte vluchtte weg en ging ervandoor. […]
  • winkeldiefstallen en poging tot inbraak15 maart 2018 winkeldiefstallen en poging tot inbraak Er zijn in afgelopen week weer dieven en inbrekers op pad geweest in het Goorse. De politie maakte bekend dat er aangifte is gedaan van een poging tot inbraak in een woning aan de […]
  • Gorenaar gewond na achtervolging met inbreker25 augustus 2020 Gorenaar gewond na achtervolging met inbreker Een inwoner van de Buitenhagen is in het afgelopen weekeinde gewond geraakt toen hij in de nacht van zaterdag op zondag, gewond raakte tijdens een achtervolging met een inbreker. Die werd […]