Digitaal open huis voor toekomstige brugklassers

Scholengemeenschap De Waerdenborch is begonnen met een digitaal open huis voor kinderen die binnenkort naar de middelbare school moeten. Op de site van de school, met vestigingen in Goor en Holten, kunnen video’s en een plattegrond bekeken worden en is er elke middag tussen 15:30 uur en 17:00 uur de mogelijkheid om voor kinderen uit de groepen 7 en 8 uit het basisonderwijs, vragen te stellen aan leraren via een zogenoemde chatmodule. Komende dinsdag is er speciale aandacht voor de Goorse vestiging in de ‘De week van De Waerdenborch’. Het grootste deel van de Goorse leerlingen kiest voor het onderwijs op de middelbare school in Goor of Holten.

Gerelateerde berichten

  • Leerlingen Waerdenborch doen kennis op bij Goorse bedrijven19 oktober 2021 Leerlingen Waerdenborch doen kennis op bij Goorse bedrijven Een groot aantal Goorse leerlingen van de Waerdenborch hebben vorige week een mooie ervaring opgedaan in het technische bedrijfsleven. In totaal werkten 33 bedrijven mee aan deze […]
  • Welkom terug met een ijsje…2 maart 2021 Welkom terug met een ijsje… De leerlingen van de Goorse vestiging van De Waerdenborch mogen vanaf vandaag fysieke lessen volgen in het schoolgebouw aan de Gruttostraat en dat was volgens de schoolleiding reden voor […]
  • Ventilatie op orde in De Waerdenborch9 november 2020 Ventilatie op orde in De Waerdenborch De ventilatie op scholengemeenschap De Waerdenborch voldoet aan de veiligheidseisen. Partij D66 had vragen gesteld naar aanleiding van de landelijke cijfers, die nadrukkelijk onder een […]
  • Nu ook Corona-besmetting op Waerdenborch in Goor7 oktober 2020 Nu ook Corona-besmetting op Waerdenborch in Goor Een leerling van 4 MAVO op de Goorse van De Waerdenborch is positief getest op corona. De betreffende leerling, waarmee het naar omstandigheden goed gaat, is tijdens de besmettelijke […]
  • Mondkapjesplicht op De Waerdenborch3 oktober 2020 Mondkapjesplicht op De Waerdenborch Op de Goorse vestiging van Scholengemeenschap De Waerdenborch geldt vanaf komende maandag een mondkapjesplicht. Dit heeft rector-bestuurder Marcel ten Vergert per mail aan de ouders van […]