Peter Horselenberg langer door bij Twenthe

Peter Horselenberg is ook komend seizoen de trainer van Twenthe II. De veelzijdige clubman is al jaren verbonden aan de Tricolores en heeft wederom een handtekening gezet onder een contract voor één seizoen bij het tweede selectieteam. Horselenberg was voor zijn episode als trainer voorzitter van Twenthe en heeft natuurlijk ook zijn sporen verdiend als speler in de selectie, waar hij zelfs tot zijn veertigste nog in de selectie actief was.

Gerelateerde berichten

  • Bizar eigen doelpunt Bekhuis gaat viraal24 april 2019 Bizar eigen doelpunt Bekhuis gaat viraal Een koddig, maar tegelijkertijd enorm pijnlijk moment op de velden van Avanti Wilskracht. Aldaar deed Bart Bekhuis op Tweede Paasdag een uiterste poging een Glanerbrugse aanval te […]
  • Ook Horselenberg langer bij Twenthe9 januari 2019 Ook Horselenberg langer bij Twenthe Naast Hans Dirksen heeft ook Peter Horselenberg zijn contract als trainer van vv Twenthe verlengd. De oefenmeester van het tweede team zette zijn handtekening onder een contract voor nog […]
  • Reservedoelman bezorgt Twenthe II de winst19 november 2018 Reservedoelman bezorgt Twenthe II de winst Een heldenrol in optima forma voor de reservekeeper van Twenthe II. De ploeg van trainer Peter Horselenberg (foto) won dit weekend door een treffer van Jurgen Burggraaf in de slotfase van […]
  • Twenthe II promoveert alsnog naar 1e klasse14 juli 2018 Twenthe II promoveert alsnog naar 1e klasse Alsnog een kers op de taart voor de voetballers van het tweede elftal van Twenthe. Door een onvoorziene afmelding van het Almelose Luctor et Emergo, spelen zij volgend seizoen - als beste […]
  • Nieuwbakken trainer Hans Dirksen ondertekent contract bij Twenthe5 juli 2018 Nieuwbakken trainer Hans Dirksen ondertekent contract bij Twenthe De komst van Hans Dirksen naar vv Twenthe is bezegeld. Gisterenavond zette de oefenmeester uit Enter zijn handtekening onder een verbintenis voor één seizoen. Hiervoor was hij de […]