Fototoestel verloren bij het kanaal

In de categorie vermiste artikelen deze week een fotocamera. “Afgelopen zondag ben ik mijn fototoestel een Sony DSC-H55 verloren aan de waterkant of parkeerplaats bij een bankje achter het hek bij de Moggezompsbrug (Twentekanaal – tussen Diepenheim en Lochem). Aan de rechterkant van de brug als je van Diepenheim komt. Het gebeurde tijdens een viswedstrijd van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim. Mocht u het fototoestel gevonden hebben, neem dan contact op met R. Eijsink tel: 06-23160177 of mail naar: rpj.eijsink@nullhome.nl.

Gerelateerde berichten

  • Sleutelbos zoekgeraakt tijdens fietsen5 juni 2014 Sleutelbos zoekgeraakt tijdens fietsen In de categorie vermiste artikelen vandaag een sleutelbos. Marinus Kleinsman verloor vorige week onder andere zijn auto- en huissleutels. "Het meest waarschijnlijk ben ik ze kwijtgeraakt […]
  • Trouwring van Carlies vermist22 september 2018 Trouwring van Carlies vermist In de categorie vermiste voorwerpen een dierbare trouwring. Het gaat om de ring van Carlies Parr: "Ik ben deze waarschijnlijk gisteren verloren in de omgeving van het centrum, station of […]
  • Telefoon vermist bij het zwembad14 mei 2012 Telefoon vermist bij het zwembad In de categorie vermiste artikelen vandaag weer een mobiele telefoon. "Ik ben zaterdag mijn mobiel kwijtgeraakt bij zwembad De Whee. Het is een zwarte Samsung Galaxy Mini. Ik wil hem heel […]
  • Portemonnee zoekgeraakt door Nick3 maart 2014 Portemonnee zoekgeraakt door Nick In de categorie vermiste artikelen vandaag weer eens een portemonnee. Deze smeekbede kreeg de redactie binnen: "Heeft iemand op de route tussen sporthal De Mossendam en SG De Waerdenborch […]
  • 1175143 498751823545991 2078125227 n3 september 2013 Jong poesje verdwenen op De Whee In de categorie vermiste huisdieren vandaag een poesje. “Wij zijn ons lieve grijs-witte katertje nu ruim een week kwijt en missen hem heel erg. Hij is een jaar oud. Het is een buitenpoes […]