Fototoestel verloren bij het kanaal

In de categorie vermiste artikelen deze week een fotocamera. “Afgelopen zondag ben ik mijn fototoestel een Sony DSC-H55 verloren aan de waterkant of parkeerplaats bij een bankje achter het hek bij de Moggezompsbrug (Twentekanaal – tussen Diepenheim en Lochem). Aan de rechterkant van de brug als je van Diepenheim komt. Het gebeurde tijdens een viswedstrijd van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim. Mocht u het fototoestel gevonden hebben, neem dan contact op met R. Eijsink tel: 06-23160177 of mail naar: rpj.eijsink@nullhome.nl.

Gerelateerde berichten

  • 28 november 2013 Al zestig jaar samen aan de Bruijnstraat Vandaag is het precies zestig jaar geleden dat Barend Kranenberg en Dini Paskamp in het huwelijksbootje stapten. Meteen na het huwelijk betrok het van oorsprong boeren bruidspaar een […]
  • Poes Mickey sinds eind maart vermist6 april 2017 Poes Mickey sinds eind maart vermist Micky, een 3-jarige poes, is al ruim een week vermist. Heeft u tips over de huidige verblijfplaats van Mickey, neem dan contact op via 06-33289466.
  • Tiende nederlaag voor vv Twenthe27 februari 2011 Tiende nederlaag voor vv Twenthe Twenthe heeft zichzelf zondag opnieuw een slechte dienst bewezen. In Hengelo voor de geplaagde formatie van trainer Erwin Schorn met 3-0 ATC’65. Twenthe verloor ook nog eens Glenn […]
  • Kinderjas gevonden bij Reggehof1 november 2011 Kinderjas gevonden bij Reggehof Gerrit Nijhuis heeft bij de speeltoestellen achter de Reggehof een kinderjas gevonden. Het gaat om een oranje kinderjas van het merk Ralph Lauren. De eigenaar kan de jas ophalen aan de […]
  • Subsidie van gemeente voor verwijderen asbestdaken14 december 2017 Subsidie van gemeente voor verwijderen asbestdaken Gorenaren kunnen vanaf 1 januari 2018 subsidie aanvragen voor de verwijdering van asbestdaken op hun woning of bedrijfspand. Dat staat in de ‘Subsidieregeling sanering asbestdaken Gemeente […]