Basisscholen in Goor gewoon open op één na

Door de extreme winterse omstandigheden hebben diverse scholen in het land besloten om morgen (maandag) de deuren nog gesloten te houden. In Goor gaan echter de meeste scholen ‘gewoon’ open na een lange corona-sluiting. Alleen de Prins Constantijnschool, onderdeel van het overkoepelende Brigantijn, geeft de kinderen ijsvrij. De beslissing daarover is pas aan het begin van de zondagavond genomen waardoor ouders en kinderen laat zijn ingelicht tot onvrede van een deel van de ouders die nu in allerijl voor opvang moeten zorgen.

Gerelateerde berichten

  • Leerkrachten Goorse basisscholen gaan staken18 september 2017 Leerkrachten Goorse basisscholen gaan staken De leerkrachten van de zes Goorse basisscholen leggen op donderdag 5 oktober het werk neer. Ze geven daarmee gehoor aan de oproep van de vakbonden en de actiegoep 'PO in actie' om te […]
  • Constantijnschool in Twentse textielrace20 september 2021 Constantijnschool in Twentse textielrace De Goorse Prins Constantijnschool is één van de tien Twentse scholen die in de komende maand meedoet met de tweede editie van Textiel Race Twente plaats. De leerlingen leren dan alles […]
  • Corona-virus: Scholen en horeca Goor zeker tot 6 april dicht15 maart 2020 Corona-virus: Scholen en horeca Goor zeker tot 6 april dicht De Goorse scholen en kinderopvangcentra gaan maandag niet open. Alle horeca moet vanaf 18.00 uur zondag gesloten blijven. Het Nederlandse kabinet heeft die maatregel aan het hele land […]
  • De scholen zijn weer begonnen…3 september 2018 De scholen zijn weer begonnen… Het was een lange en veelal warme vakantie voor de Goorse schooljeugd maar aan alles komt een eind. De Goorse basisscholen zijn vanochtend weer begonnen en daarom zijn ook de spandoeken […]
  • Leerkrachten Goorse basisscholen wederom in staking7 december 2017 Leerkrachten Goorse basisscholen wederom in staking Er is wederom een staking aanstaande van de leerkrachten van de zes Goorse basisscholen. Komende dinsdag, 12 december, wordt er geen les gegeven en zijn alle Goorse kinderen dus vrij. De […]