Succesvolle flessenactie Phenix’72

Korfbalvereniging Phenix’72 heeft meer dan 350 euro ingezameld. Afgelopen zaterdag werden tijdens de jaarlijkse actie honderden lege flessen opgehaald. De jeugdleden togen in de clubkleding langs de deuren. Het opgehaalde geld wordt gebruikt voor de verbouwing van de kantine. Naast de flessen gaven enkele mensen ook gewoon geld voor de korfbalvereniging.
korfbal

Gerelateerde berichten

  • 8 november 2012 Cocktails & Dreams neemt afscheid De uitbaters Christie en Ortwynn Oortgiesen van café Cocktails & Dreams nemen na exact 12,5 jaar afscheid van hun kroeg. Het café, dat op 10 mei 2000 de deuren opende in het pand wat […]
  • Sleutelbos gevonden omgeving Heeckeren12 augustus 2019 Sleutelbos gevonden omgeving Heeckeren In de Van Hoevellstraat, ter hoogte van de Heeckerenvijver, is een sleutelbos gevonden. Deze kan worden afgehaald bij de Beukenstraat 40.
  • Vernieuwde wielerronde met Goors Kampioenschap2 januari 2012 Vernieuwde wielerronde met Goors Kampioenschap De Ronde van Goor - Guus Caarels Wieler Memorial kent dit jaar een nieuwe opzet. De Goorse wielerronde, die verreden wordt op zaterdag 18 augustus, is uitgebreid met het Open Goors […]
  • Gerrit en Renate een zilveren paar1 juli 2020 Gerrit en Renate een zilveren paar Gerrit en Renate Verdriet zijn alweer 25 jaar getrouwd en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven op het Heeckeren, evenals het daverende feest dat een kwart eeuw geleden werd […]
  • Hof blijft het relatief ‘goed’ doen maar complete lock- down dreigt4 november 2020 Hof blijft het relatief ‘goed’ doen maar complete lock- down dreigt De maatregelen van de overheid om het Corona-virus in te dammen zijn gisteren nog verder aangescherpt en voor de Gorenaren zou het in de komende dagen zomaar eens erger kunnen worden. Dit […]