‘Sleigh-through’ voor Mike de Lange

Hij vierde zijn 21e verjaardag in de barre vrieskou. Dit alles vanwege Corona en door de ijzige kou en de hevige sneeuwval leek een voor hem georganiseerde ‘drive-through’ in de sneeuw te verdwijnen maar niets was gisteravond minder waar. Auto’s met sleeënde vrienden, buurtbewoners en kennissen trotseerden toch de kou om richting de Lindelaan te gaan. Zelfs een tuintafel op ski’s met daaraan een aantal vrienden meldde zich op ’t Gijmink om Mike, fervent Rellie- en Sterzo-Raad van 11-lid, te kunnen feliciteren en een borreltje te drinken op zijn gezondheid. Ook via deze weg wordt hij van harte gefeliciteerd door familie en vrienden!

Gerelateerde berichten

  • Jesse Overbeek 25 jaar, niet te missen3 juni 2016 Jesse Overbeek 25 jaar, niet te missen Voor wie de Kloosterlaan inrijdt tot aan de Heeckerenschool is het niet te missen. Een grote pop, een container met water en een fonteintje refererend aan zijn werk bij Aqua Plus samen met […]
  • In de optocht voor Fons Elzeline…9 januari 2021 In de optocht voor Fons Elzeline… Er leek sprake van een grote calamiteit in de Kloosterlaan vanmiddag maar gelukkig was de aanleiding alleen maar feestelijk. Brandweerwagens met sirene, vrachtwagens, auto's, versierde […]
  • Oaverleavingspakket voor Rellieleden10 mei 2020 Oaverleavingspakket voor Rellieleden Het is een figuurlijk doekje voor het bloeden nu er geen Schoolfeest gevierd kan worden dit jaar, maar het is door de leden van de Goorse Biertent Rellie wel als uiterst attent ervaren. […]
  • Gouden paar Kappert geëerd tijdens Drive Through15 januari 2021 Gouden paar Kappert geëerd tijdens Drive Through Een bijzonder dag voor Bea en Wim Kappert vandaag. Zij zijn 50 jaar getrouwd en die feestelijkheid mag ondanks Corona natuurlijk niet zomaar worden over geslagen. De kinderen, aanhang en […]
  • Supervrijwilliger Jan van Wissing 70 lentes jong20 februari 2021 Supervrijwilliger Jan van Wissing 70 lentes jong Hij is één van de supervrijwilligers van de Goorse voetbalvereniging vv Twenthe waar hij vroeger keepte en de de kantine beheert regelmatig achter de bar staat, als het clublokaal geopend […]