Aantal besmettingen loopt hard terug in de Hof

Het aantal Corona-besmettingen in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente is in de afgelopen twee weken hard terug gelopen. Er werden in die periode 98 besmettingen geregistreerd. Gisteren (dinsdag) werd er slechts één besmette persoon gemeld en dat is sinds 28 september van het vorig jaar niet voorgekomen. Eergisteren werden er 3 mensen positief getest terwijl de teller voor zondag nog op 9 stond. In de afgelopen twee weken zijn in de Hof wel drie mensen overleden ten gevolge van het coronavirus.

Gerelateerde berichten

  • Coronabesmettingen Hof stabiel laag in de laatste week16 augustus 2021 Coronabesmettingen Hof stabiel laag in de laatste week Het aantal coronabesmettingen daalde al sinds half juli en is ook in de afgelopen week niet geëxplodeerd. Er werden in de afgelopen zeven dagen 31 besmettingen geregistreerd. Een […]
  • Aantal coronabesmettingen daalt weer in de Hof7 april 2021 Aantal coronabesmettingen daalt weer in de Hof Het aantal coronabesmettingen in de gemeente Hof van Twente is de laatste dagen aan het dalen. Waar afgelopen vrijdag en zaterdag nog 17 besmettingen per dag werden geregistreerd waren […]
  • 121 besmettingen in de afgelopen twee weken in de Hof3 maart 2021 121 besmettingen in de afgelopen twee weken in de Hof In de Hof van Twente zijn in de afgelopen twee weken 121 corona-besmettingen geregistreerd. Eén persoon overleed als gevolg van het virus in deze periode. Dat is nog altijd fors lager […]
  • Aantal corona-besmettingen daalt28 januari 2021 Aantal corona-besmettingen daalt In lijn met de landelijke trend dalen ook in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente, de corona-cijfers. In de afgelopen twee weken werden er 200 besmettingen geregistreerd. In de […]
  • Coronacijfers stijgen maar weinig ziekenhuisopnames30 december 2020 Coronacijfers stijgen maar weinig ziekenhuisopnames De harde lockdown zou langzamerhand effect moeten sorteren maar dat is in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente nog niet te zien. De besmettingscijfers zijn in de afgelopen drie […]