Hoe mooi is de Goorse winter…(5)

Dat de Goorse winter mooi is, is al wel gebleken uit de eerste vier fotoseries die we al plaatsten en dus gaan we gewoon nog even mee door want de fraaie prenten blijven maar komen. Het blijft volgens de deskundigen ook nog wel even vriezen dus dat geeft ook nog langer de mogelijkheid om de fraaie winterkiekjes in te sturen naar redactie@nullgoorsnieuws.nl of te posten op onze Facebookpagina. Hier de vijfde rij van 15 Goorse winterfoto’s met allereerst een fraaie ‘schapenfoto’ uit De Meene met op de achtergrond de Hofkerk…

Stefan van den Berg
Bernard Kremers
Leo Wassen
Arne Wibbelink
Irma Haijkers
Lucien Westgeest
Charissie Bartelds
Vincent Kosters
Jan Brunnekreeft
Manon Krooshoop
Jolanda Nijland
Liesbeth Kiers
Ilja Kwint
Erik van der Veer
Zaka Kouri

Gerelateerde berichten

  • Hoe mooi is de Goorse winter…(3)9 februari 2021 Hoe mooi is de Goorse winter…(3) De bodem van de grote bak met fraaie Goorse winterfoto's die we nog steeds krijgen opgestuurd is nog niet in zicht en dus is hier alweer de derde serie van 15 mooie prenten gemaakt door […]
  • Hoe mooi is de Goorse winter…(4)10 februari 2021 Hoe mooi is de Goorse winter…(4) De vierde aflevering van 15 foto's in de serie 'Hoe mooi is de Goorse winter...' beginnen we met de sneeuwberg met weg-bewijzering hartje Goor. De winterfoto's stromen nog steeds binnen […]
  • Hoe mooi is de Goorse winter…(2)8 februari 2021 Hoe mooi is de Goorse winter…(2) Het winterse weer houdt volgens de deskundigen nog de hele week aan dus zolang houden we de mailboxen ook nog open voor de Goorse winterfoto's die nog steeds in grote getale binnen […]
  • Hoe mooi is de Goorse winter…(8)14 februari 2021 Hoe mooi is de Goorse winter…(8) Op deze zondagmiddag is het alweer tijd voor de achtste serie van vijftien fraaie Goorse winterfoto's. De plaatjes blijven mooi én ze blijven maar komen. We gaan dus door zolang het kan […]
  • Hoe mooi is de Goorse winter…(6)12 februari 2021 Hoe mooi is de Goorse winter…(6) En dan is het, zo net voor het weekeinde, alweer voor tijd voor de zesde serie fraaie Goorse winterfoto's, gemaakt voor en door Gorenaren. Dit keer starten we de volgende serie van 15 met […]