Hoe mooi is de Goorse winter…(6)

En dan is het, zo net voor het weekeinde, alweer voor tijd voor de zesde serie fraaie Goorse winterfoto’s, gemaakt voor en door Gorenaren. Dit keer starten we de volgende serie van 15 met een mooie prent van Jos Driessen die een heuse ‘Yeti’ ontwaarde in het Twentse Haagje. Foto’s kunnen nog steeds worden gestuurd naar redactie@nullgoorsnieuws.nl of worden gepost op onze Facebookpagina.

Jos Driessen
Liesbeth Kiers
Ben Voerman
Carolien Burggraaf
Jeroen Wotte
Trudy van den Dungen
André Morsink
Edwin Kok
Mariska Freriksen
Erik Haverkate
Johan Punter
Judith Kuipers
Shirley Tamara Kranenborg
Raoul van Dongen

Gerelateerde berichten

  • Hoe mooi is de Goorse winter…(8)14 februari 2021 Hoe mooi is de Goorse winter…(8) Op deze zondagmiddag is het alweer tijd voor de achtste serie van vijftien fraaie Goorse winterfoto's. De plaatjes blijven mooi én ze blijven maar komen. We gaan dus door zolang het kan […]
  • Hoe mooi was de Goorse winter…(15)21 februari 2021 Hoe mooi was de Goorse winter…(15) En het kwik is allang weer op waarden die meer aan de lente doen denken dan aan de koude van vorige week maar zoals eerder gememoreerd: "Gelukkig hebben we de foto's nog" en een hele hoop […]
  • Hoe mooi was de Goorse winter… (14)20 februari 2021 Hoe mooi was de Goorse winter… (14) En op deze zaterdag de 20e de voorlaatste serie van Goorse winterfoto's die voor en door Gorenaren zijn ingestuurd. Echt winter is het dus allang niet meer maar we hebben nog wel een […]
  • Hoe mooi was de Goorse winter…(12)18 februari 2021 Hoe mooi was de Goorse winter…(12) Nog een aantal mooie winterfoto's dan maar weer omdat u er met zijn allen zo druk mee bent geweest. Een stortvloed aan foto's en de één nog mooier dan de ander. Geniet ook maar weer van […]
  • Hoe mooi is de Goorse winter…(9)15 februari 2021 Hoe mooi is de Goorse winter…(9) We plaatsten in de afgelopen week al 120 mooie Goorse winterfoto's en vandaag gaan we er daar weer vijftien aan toevoegen. Weer even fraai en divers al in de vorige acht series. We […]