Inbraken op carpoolplaats

Een Goorse ondernemer stuurde een verontrustende mail naar de redactie. Hij wil laten weten dat automobilisten moeten oppassen met het parkeren op de carpoolplaats tussen Markelo en Holten. Daar wordt de laatste tijd veel ingebroken in personenauto’s en bedrijfsbussen. Bij de Goorse ondernemer werd deze week voor meer dan 8.000 euro aan gereedschap uit zijn bus weggenomen. Hij wil collega-carpoolers graag behoeden voor dit soort incidenten.

carpool

Gerelateerde berichten

  • Goorse cityrun ook dit jaar na afloop wielerronde28 augustus 2019 Goorse cityrun ook dit jaar na afloop wielerronde Voor het tweede jaar op rij wordt ook dit jaar na afloop van de Ronde van Goor de AV Goor Cityrun by Night georganiseerd. Op zaterdag 7 september kan iedereen die dat wil deelnemen aan […]
  • Kringloopwinkel helpt ezels op Bonaire11 augustus 2018 Kringloopwinkel helpt ezels op Bonaire Kringloopwinkel Kiekeboe heeft een deel van de opbrengst van de verkoop gedoneerd aan AnimalsToday. Dit is een netwerk dat bestaat uit mensen die opkomen voor dier, natuur en milieu. Het […]
  • De bal rolt dit weekend niet26 november 2011 De bal rolt dit weekend niet Geen competitievoetbal dit weekend voor de Goorse clubs. Tijdens de inhaalronde komen GFC, vv Twenthe en sv Hector niet in actie. Twenthe oefent komende dinsdag nog wel tegen Almelo. Na […]
  • Open Dag sv Hector-jeugd30 augustus 2012 Open Dag sv Hector-jeugd SV Hector organiseert komende zaterdag de jaarlijkse Open Dag voor de welpen en de F-, E-, D- en C-jeugd. In samenwerking met Attack Soccer Events wordt een voetbalpark gecreĆ«erd waarin […]
  • ginywitjes22 maart 2012 Giny Witjes ziet Sarah Giny Witjes heeft op woensdag 21 maart de leeftijd van 50 jaar bereikt. Liever wil ze dit niet weten, maar de buren van de Korhoenstraat laten dit natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Via […]