Hoe mooi is de Goorse winter…(8)

Op deze zondagmiddag is het alweer tijd voor de achtste serie van vijftien fraaie Goorse winterfoto’s. De plaatjes blijven mooi én ze blijven maar komen. We gaan dus door zolang het kan en zolang het nog winters blijft in het Twentse Haagje. Mailen kan dus nog steeds naar redactie@nullgoorsnieuws.nl. Ook posten op Facebook blijft een optie. We beginnen deze reeks met de leuke sneeuwpoppenfamilie op het terras voor Café Spek in de Hengevelderstraat…

Aaltje Roessink
Arie Kasper
Audry Hoekstra
Bart Oortwijn
Bas Hoi
Dennis Terol
Dianne Slag-Snelder
Elly Pots
Gonnie Oosterveen
Joyce Knoops-Eeftink
Mirella Groothuizen-Aberson
Nick Kimmels
Monique Lasonder-Nijhof
Petra Spenkelink

Gerelateerde berichten

  • Hoe mooi is de Goorse winter…(5)11 februari 2021 Hoe mooi is de Goorse winter…(5) Dat de Goorse winter mooi is, is al wel gebleken uit de eerste vier fotoseries die we al plaatsten en dus gaan we gewoon nog even mee door want de fraaie prenten blijven maar komen. Het […]
  • Hoe mooi is de Goorse winter…(9)15 februari 2021 Hoe mooi is de Goorse winter…(9) We plaatsten in de afgelopen week al 120 mooie Goorse winterfoto's en vandaag gaan we er daar weer vijftien aan toevoegen. Weer even fraai en divers al in de vorige acht series. We […]
  • Hoe mooi was de Goorse winter…(12)18 februari 2021 Hoe mooi was de Goorse winter…(12) Nog een aantal mooie winterfoto's dan maar weer omdat u er met zijn allen zo druk mee bent geweest. Een stortvloed aan foto's en de één nog mooier dan de ander. Geniet ook maar weer van […]
  • Hoe mooi is de Goorse winter…(6)12 februari 2021 Hoe mooi is de Goorse winter…(6) En dan is het, zo net voor het weekeinde, alweer voor tijd voor de zesde serie fraaie Goorse winterfoto's, gemaakt voor en door Gorenaren. Dit keer starten we de volgende serie van 15 met […]
  • Hoe mooi was de Goorse winter…(15)21 februari 2021 Hoe mooi was de Goorse winter…(15) En het kwik is allang weer op waarden die meer aan de lente doen denken dan aan de koude van vorige week maar zoals eerder gememoreerd: "Gelukkig hebben we de foto's nog" en een hele hoop […]