Winterjas zoekgeraakt bij De Ster

In de categorie ‘vermiste artikelen’ vandaag de vermiste jas van Sjoerd Koster: Mijn jas is afgelopen nacht ontvreemd bij Café de ster. Het gaat om een zwarte stoffen winterjas van het merk Jack & Jones. In de zakken zit een pinpas, fietssleutel en een lampje voor op de fiets. Wil diegene die (waarschijnlijk per ongeluk) mijn jas mee heeft genomen contact opnemen? Bel naar 06-39553101 of stuur een mailtje naar kosterbos@nullhotmail.com

Gerelateerde berichten

  • Max Havelaar-voorstellingen succesvol in De Reggehof24 oktober 2020 Max Havelaar-voorstellingen succesvol in De Reggehof Leerlingen van de Waerdenborgh werden in de afgelopen week meegenomen in het verhaal van Max Havelaar in een gelijknamige musical. Het kernteam Fairtrade-gemeente Hof van Twente haalde de […]
  • Harold Spenkelink loopt uit9 juli 2011 Harold Spenkelink loopt uit Harold Spenkelink heeft zaterdag goede zaken gedaan in de Goorse Tourpoule. Een plek in de top van het dagklassement, dat gewonnen werd door Peter Visser, zat er niet in. Mede door de […]
  • Martijn Soomers is 25!8 december 2010 Martijn Soomers is 25! Martijn Soomers weet inmiddels ook wat het is om 25 te worden, kameraden en familie die je huis en tuin versieren. Afgelopen dinsdag passeerde de bekende Goorse darter de grens van 25 en […]
  • riaodermatt24 november 2011 Odermatt zoekt kerstspullen voor Ghana Ria Odermatt hoopt tijdens de kerstmarkt op 11 december in het Goorse stadshart de nodige kerstspullen te verkoop. De Goorse is dan ook op zoek naar overtollige kerstspullen, zoals […]
  • Emotionele informatieavond Scherpenzeel op scherp door PVV-Statenlid5 februari 2015 Emotionele informatieavond Scherpenzeel op scherp door PVV-Statenlid Veel belangstelling en veel emoties tijdens de informatieavond omtrent de plaatsing van Syrische vluchtelingen in Huize Scherpenzeel. Voor-en tegenstanders van het plan om maximaal 110 […]