Winterjas zoekgeraakt bij De Ster

In de categorie ‘vermiste artikelen’ vandaag de vermiste jas van Sjoerd Koster: Mijn jas is afgelopen nacht ontvreemd bij Café de ster. Het gaat om een zwarte stoffen winterjas van het merk Jack & Jones. In de zakken zit een pinpas, fietssleutel en een lampje voor op de fiets. Wil diegene die (waarschijnlijk per ongeluk) mijn jas mee heeft genomen contact opnemen? Bel naar 06-39553101 of stuur een mailtje naar kosterbos@nullhotmail.com

Gerelateerde berichten

  • Jas verdwenen bij café Het Centrum (Update)15 december 2013 Jas verdwenen bij café Het Centrum (Update) Michel greep zaterdagavond mis bij café Het Centrum toen hij zijn pas gekochte jas wilde ophalen. Het gaat om een donkerblauwe winterjas met capuchon van het merk Jack & Jones. Michel […]
  • Update: Jassen verwisseld bij De Ster27 november 2011 Update: Jassen verwisseld bij De Ster Jari Veling is vrijdagavond zijn jas kwijtgeraakt bij De Ster in Goor. Waarschijnlijk is zijn jas verwisseld met een bijna identieke jas. Het gaat om een zwarte jas van het merk Jack & […]
  • Blauwe jas vermist bij AV Goor (Update)21 februari 2013 Blauwe jas vermist bij AV Goor (Update) In de categorie vermiste artikelen vandaag een jas. “Gisteravond ben ik een blauw jack verloren op weg naar het sportterrein van AV Goor. Hebt u wat gezien in de buurt van sportpark De […]
  • Old Dutch-fiets ontvreemd in Goor 8 oktober 2012 Old Dutch-fiets ontvreemd in Goor Naast een vermiste jas hebben we vandaag ook een fiets in de categorie vermiste artikelen: “Heeft iemand mijn fiets ergens zien staan in de buurt van 't Gijmink? Het gaat om een Blauwe Old […]
  • Jas verdwenen bij De Ster in Goor11 juni 2012 Jas verdwenen bij De Ster in Goor Afgelopen zaterdag is Dennis zijn jas verdwenen bij De Ster in Goor. Het gaat om een groene zomerjas met grijze voering. In de jaszak zit een sleutelbos met een Grolsch sleutelhanger en […]