Toch nog een beetje carnaval…

Als Corona niet bestond was op dit moment in het Goorse alles in stelling gebracht voor de start van het carnavalsweekeinde bij CV Sterzo met onder meer de sleuteloverdracht morgen in het Goorse gemeentehuis. Dit jaar helemaal niets van dat alles. Toch was er toch nog iets te merken van het feest der zotten op de Goorse scholen Heeckeren en Albatros. Daar kwamen de kinderen verkleed op school en werd er toch nog een feestje gevierd. Wel met de eigen klas en niet in gezamenlijkheid. Op de Albatros hebben ze daar wat op gevonden met een heuse online Carnavalsbingo waaraan de leerlingen vanuit de verschillende klassen meededen…

Gerelateerde berichten

  • Hallo allemaal…9 februari 2018 Hallo allemaal… Het is dé hit van dit moment. Het 'Hallo allemaal' van juf Ank in de Luizenmoeder op tv. De carnavalsversie vindt ook overal gretig aftrek en wordt de komende dagen veel gedraaid. Zo ook […]
  • Er staat een paard in de gang…17 februari 2017 Er staat een paard in de gang… Groot feest op de katholieke Goorse basisscholen De Albatros en Heeckeren. Daar werd vandaag al op daverende wijze carnaval gevierd. Dat gebeurde op deze dag al omdat de kinderen na […]
  • Hofprins Rudi en Kinderprins Sem op Albatros en Heeckeren5 februari 2016 Hofprins Rudi en Kinderprins Sem op Albatros en Heeckeren De Goorse scholen De Albatros en Heeckeren zijn de enige scholen in Goor die, vanuit de katholieke achtergrond, nog op de traditionele wijze carnaval vieren. Dat gebeurt verkleed en vaak […]
  • Prins Rudi klaar voor een heftig weekend4 februari 2016 Prins Rudi klaar voor een heftig weekend "Ik heb er onmeunig volle zin an" zegt hij veelzeggend. Voor Hofprins Rudi gaat het vanaf morgen echt beginnen. De hoogheid van CV Sterzo voert vanaf dan de Goorse carnavalisten aan en zal […]
  • Carnaval op Albatros en Heeckeren13 februari 2015 Carnaval op Albatros en Heeckeren Het Goorse Carnavalsfeest is vrijdagochtend begonnen op de Goorse scholen De Albatros en 't Heeckeren. Daar kwamen de kinderen verkleed naar school en waren er playbackshows en polonaises. […]