IJsbaan morgen open voor kinderen tot en met 15 jaar

IJsbaan ’t Slag in Goor gaat morgen open voor kinderen tot en met 15 jaar. In het kader van het Coronavirus en de geringe ijsdikte gelden er strenge eisen. De jongste kinderen mogen met 1 persoon begeleiding op het ijs en de ijsbaan is geopend in vijf blokken van anderhalf uur voor maximaal honderd- en vijftig personen per tijdvak. Reserveren is verplicht via de website, ook voor begeleiders.

Foto: Bas Zweers

De tijdblokken zijn: 9.30 – 11.00 uur, 11.30- 13.00 uur, 13.30 – 15.00 uur, 15.30 – 17.00 uur en 17.30 – 19.00 uur.

Toegang voor kaarthouders is gratis, niet leden betalen 3 euro. De kantine is gesloten maar er is wel een beperkte ‘koek en zopie’. Ook is er beperkte toegang tot het toilet.

Morgen wordt bekeken of de ijsbaan zondag open kan en of er dan ook volwassenen kunnen schaatsen. Meer informatie op de website van de Goorse IJsclub en via Facebook.

Gerelateerde berichten

  • IJsvloer wordt steeds dikker28 februari 2018 IJsvloer wordt steeds dikker De ijsvloer van de Goorse ijsbaan 't Slag is vannacht weer flink aangegroeid maar nog niet dik genoeg om te kunnen schaatsen. De vereiste 7 centimeter is nog niet overal gehaald en er […]
  • Het waren twee mooie dagen…14 februari 2021 Het waren twee mooie dagen… En toen steeg het kwik en is het na een enerverend weekend weer gedaan met de ijspret in het Goorse. Er is volop geschaatst op de diverse vijvers zoals de Kevelhammerhoek en natuurlijk de […]
  • Goorse ijsbaan vandaag nog niet open12 februari 2021 Goorse ijsbaan vandaag nog niet open De Goorse ijsbaan gaat vandaag nog niet open. Het ijs is op veel plekken nog te dun (4,5 tot 8 cm) om veel mensen te kunnen dragen. Er wordt vandaag met een grote vrijwilligersploeg een […]
  • 27 januari 2017, toen er nog geschaatst werd…27 januari 2021 27 januari 2017, toen er nog geschaatst werd… Dat onderstaande foto, genomen op vrijdag 27 januari 2017, inmiddels in de categorie Oald Goor is beland, zegt genoeg. Een, voor de schaatsliefhebbers, triest record is daarmee gebroken. […]
  • IJsclub in beeld met vrees voor de toekomst12 januari 2021 IJsclub in beeld met vrees voor de toekomst Als voorbeeld voor de klimaat-verandering en het gebrek aan vorstperiodes werd de Goorse IJsclub bij de regionale omroep RTV Oost als voorbeeld gesteld voor het gebrek aan ijsperiodes in […]