Kindvriendelijk Goor ondersteunt schaatsende kinderen op Kevelhammerhoek

Een aantal vrijwilligers van de Stichting Kindvriendelijk Goor gaat het vandaag voor kinderen gezellig maken op de Kevelhammerhoek. Daar wordt sinds gisteren volop geschaatst en de stichting wil daar met muziek en warme chocolademelk een bijdrage aan leveren. De initiatiefnemers hopen dat de bevroren vijver ook aan kinderen tot en met 12 jaar gelaten wordt om ze de ruimte en het plezier te geven. “Er is al zoveel niet door gegaan. Dit moeten we ze, nu er geschaatst kan worden, kunnen bieden” aldus Martijn Tusveld van Kindvriendelijk Goor.

Gerelateerde berichten

  • Kindvriendelijk Goor zoekt nog vrijwilligers voor het Kinderkamp12 augustus 2021 Kindvriendelijk Goor zoekt nog vrijwilligers voor het Kinderkamp De stichting Kindvriendelijk Goor is op zoek naar meer vrijwilligers om het Goorse Kinderkamp volgende week goed te laten verlopen. Het houtdorp zal vanaf komende dinsdag verrijzen op het […]
  • Houtkamp gaat door op historische plek2 juli 2021 Houtkamp gaat door op historische plek Ook dit jaar gaat het Goorse Kinderkamp weer door maar dan wel op een andere plek dan zoals de laatste jaren op de Hogenkamp (foto). Het Houtdorp gaat terug naar de plek waar het jaren […]
  • Tijdelijke buren… (ingezonden brief)30 augustus 2019 Tijdelijke buren… (ingezonden brief) Het Goorse Kinderkamp ligt alweer enkele dagen achter ons en het terrein aan de Hogenkamp ligt er weer bij alsof er niets gebeurd is. Het was een week lang een drukte van belang in de […]
  • Kinderkamp bijna vol, vrijwilligers nog wel nodig2 juli 2019 Kinderkamp bijna vol, vrijwilligers nog wel nodig Het maximaal aantal deelnemers aan het Goorse Kinderkamp is bijna bereikt. Dat betekent dat vana 20 augustus wederom zo'n 400 kinderen zullen timmeren en verven op het houtdorp op De […]
  • Edu en Ellen Hoek willen nog jaren door…1 september 2018 Edu en Ellen Hoek willen nog jaren door… Het jaarlijkse kinderkamp in Goor zit er al weer op. Vrijdag zijn alle hutten weer afgebroken en is al het hout ik de brand gestoken. Het gebeurde allemaal onder het toeziend oog van een […]