Hoe mooi was de Goorse winter…(12)

Nog een aantal mooie winterfoto’s dan maar weer omdat u er met zijn allen zo druk mee bent geweest. Een stortvloed aan foto’s en de één nog mooier dan de ander. Geniet ook maar weer van deze serie met allereerst de kippen van Gerard Rikkert…

Gerard Rikkert
Lindy Klein Horsman
Liesbeth Koebrugge-Buitenhuis
Bas Zweers
Femke Kok
Indy Jansen
Henriette Egbers
Jos Driessen
Marleen Karnebeek
Patricia van Eck
Pedagogisch perspectief
Robbert Smit
Robert Schuurman
Rob ten Dam
Patricia van Eck

Gerelateerde berichten

  • Hoe mooi is de Goorse winter…(5)11 februari 2021 Hoe mooi is de Goorse winter…(5) Dat de Goorse winter mooi is, is al wel gebleken uit de eerste vier fotoseries die we al plaatsten en dus gaan we gewoon nog even mee door want de fraaie prenten blijven maar komen. Het […]
  • Hoe mooi is de Goorse winter…(8)14 februari 2021 Hoe mooi is de Goorse winter…(8) Op deze zondagmiddag is het alweer tijd voor de achtste serie van vijftien fraaie Goorse winterfoto's. De plaatjes blijven mooi én ze blijven maar komen. We gaan dus door zolang het kan […]
  • Hoe mooi was de Goorse winter…(13)19 februari 2021 Hoe mooi was de Goorse winter…(13) En dan is het alweer vrijdag en ligt de ijsperiode al een aantal dagen achter ons. Toch hebben we nog een aantal fraaie foto's die voor en door Gorenaren gemaakt zijn in de reeks 'Hoe […]
  • Hoe mooi is de Goorse winter…(9)15 februari 2021 Hoe mooi is de Goorse winter…(9) We plaatsten in de afgelopen week al 120 mooie Goorse winterfoto's en vandaag gaan we er daar weer vijftien aan toevoegen. Weer even fraai en divers al in de vorige acht series. We […]
  • Hoe mooi is de Goorse winter…(10)16 februari 2021 Hoe mooi is de Goorse winter…(10) De vorst mag dan langzaam uit de grond zijn getrokken, gelukkig hebben we de foto's nog. Want daarin zijn we nog zeker niet opgedroogd en gaan we tot en met komende zondag door. We gaan […]