Vlag hangt zoals het vroeger was…

In deze tijd van mobiele telefonie, internet en social media is het niet meer nodig maar met gevoel voor traditie is er door de Goorse ijsclub toch iets in ere hersteld. Waar vroeger een eenieder bij de toenmalige loodgieter Jebbink kon zien of de ijsbaan wel of niet open was doordat daar een oranje vlag hing, is dat nu ook zo. Voorzitter AndrĂ© Bouma zocht contact met de huidige bewoner, Arno Koning, en die was bereid om de vlag ook aan de gevel te hangen, zoals het altijd was en hoort…

Gerelateerde berichten

  • IJsclub vreest triest record11 december 2020 IJsclub vreest triest record De sluis is open gezet (foto) en het observeren van de weerkaarten is begonnen. De weides van de Goorse ijsbaan staan vanaf vandaag weer onder water in de hoop op langdurige vrieskou en […]
  • Kadowinkel en buitenlandse supermarkt verrijken centrum29 juli 2016 Kadowinkel en buitenlandse supermarkt verrijken centrum Nieuwe bedrijvigheid in leegstaande panden in het Goorse centrum. In het pand waar tot voor kort Casual4You was gevestigd komt een supermarkt met buitenlandse (vers)-producten. De winkel […]
  • Goorse IJsclub op landelijke tv20 januari 2021 Goorse IJsclub op landelijke tv Nadat op deze site de nodige aandacht was voor het negatieve record van de Goorse IJsclub, kwam ook RTV Oost naar Goor om het verhaal halen over de zachte winters en de verwachting dat er […]
  • Laat de vorst maar komen…8 december 2019 Laat de vorst maar komen… De vrijwilligers van de Goorse IJsclub zijn er klaar voor. laat het maar flink gaan vriezen want dan kan de schaatspret op ijsbaan 't Slag snel gaan beginnen. Gisteren is het weiland aan […]
  • Het waren twee mooie dagen…14 februari 2021 Het waren twee mooie dagen… En toen steeg het kwik en is het na een enerverend weekend weer gedaan met de ijspret in het Goorse. Er is volop geschaatst op de diverse vijvers zoals de Kevelhammerhoek en natuurlijk de […]