Spoelman nieuwe voorzitter HV Dynamiek

Arjan Spoelman (foto) is de nieuwe voorzitter van de Goorse handbalvereniging Dynamiek. De 49-jarige Gorenaar zit nu een jaar in het bestuur en neemt de voorzittershamer over van Ronald Stoel die drie jaar preses was. Spoelman werd unaniem gekozen tijdens de eerste online Algemene Ledenvergadering in de geschiedenis van de club. Naast Arjan Spoelman zijn Annet Deegens en Annemiek Boonk ook toegetreden tot het bestuur dat verder bestaat uit Mariska Freriksen, Ilse Onland en Janet ten Berge.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe websites voor Dynamiek en GFC6 november 2017 Nieuwe websites voor Dynamiek en GFC Handbal vereniging Dynamiek heeft een nieuwe website gelanceerd. De pagina www.hvdynamiek.nl is volledige vernieuwd en gebruiksvriendelijker gemaakt en voorzien van foto's die gemaakt zijn […]
  • Zaterdag plantjesactie Handbalvereniging Dynamiek18 april 2018 Zaterdag plantjesactie Handbalvereniging Dynamiek Komende zaterdag, 21 april, houdt Handbalvereniging Dynamiek in Goor haar jaarlijkse plantjesactie. De jeugdleden van Dynamiek gaan dan samen met hun ouders én de seniorenleden, de […]
  • Leonie Kamphuis erelid Dynamiek2 april 2017 Leonie Kamphuis erelid Dynamiek Leonie Kamphuis is benoemd tot erelid van handbalvereniging Dynamiek. Leonie heeft bijna 25 jaar deel uitgemaakt van het bestuur en neemt daar nu afscheid van. Naast de bestuurlijke […]
  • Handbalmeiden Dynamiek E1 kampioen4 april 2016 Handbalmeiden Dynamiek E1 kampioen De handbalmeiden van Dynamiek E1 kunnen de kampioensvlag hijsen. De ploeg van trainer Caecil Vehof behaalde dit weekend op glorieuze wijze de titel. Na de 12-7 winst op Borhave uit Borne […]
  • Oranjefeestje ondanks nederlaag in De Mossendam20 december 2015 Oranjefeestje ondanks nederlaag in De Mossendam Het ultieme Oranjegevoel was er vandaag in de kantine van sporthal De Mossendam. Daar keken leden van de Goorse handbalvereniging Dynamiek aan het einde van de middag gezamenlijk naar de […]