Spoelman nieuwe voorzitter HV Dynamiek

Arjan Spoelman (foto) is de nieuwe voorzitter van de Goorse handbalvereniging Dynamiek. De 49-jarige Gorenaar zit nu een jaar in het bestuur en neemt de voorzittershamer over van Ronald Stoel die drie jaar preses was. Spoelman werd unaniem gekozen tijdens de eerste online Algemene Ledenvergadering in de geschiedenis van de club. Naast Arjan Spoelman zijn Annet Deegens en Annemiek Boonk ook toegetreden tot het bestuur dat verder bestaat uit Mariska Freriksen, Ilse Onland en Janet ten Berge.

Gerelateerde berichten

  • Dynamiek op het veld van Twenthe24 mei 2020 Dynamiek op het veld van Twenthe De zaal is nog gesloten en dus moeten de handbalsters van Dynamiek naar buiten om te sporten. Twenthe Goor heeft de poorten voor haar zustervereniging geopend, waardoor de handbaltalenten […]
  • Handbaldames Dynamiek in het nieuw29 januari 2019 Handbaldames Dynamiek in het nieuw Handbalvereniging Dynamiek is helemaal in een nieuw tenue gestoken. Van de mini’s tot en met de senioren. Afgelopen zaterdag werden de meer dan 100 leden van de Goorse handbalvereniging […]
  • Zaterdag plantjesactie Handbalvereniging Dynamiek18 april 2018 Zaterdag plantjesactie Handbalvereniging Dynamiek Komende zaterdag, 21 april, houdt Handbalvereniging Dynamiek in Goor haar jaarlijkse plantjesactie. De jeugdleden van Dynamiek gaan dan samen met hun ouders én de seniorenleden, de […]
  • Nieuwe websites voor Dynamiek en GFC6 november 2017 Nieuwe websites voor Dynamiek en GFC Handbal vereniging Dynamiek heeft een nieuwe website gelanceerd. De pagina www.hvdynamiek.nl is volledige vernieuwd en gebruiksvriendelijker gemaakt en voorzien van foto's die gemaakt zijn […]
  • Handbalvereniging Dynamiek heeft weer een prestatieteam9 april 2017 Handbalvereniging Dynamiek heeft weer een prestatieteam Het handbal heeft in Goor weer een stevige voet aan de grond gekregen. En komend seizoen is bij Dynamiek weer een prestatief damesteam actief. "Het vlaggenschip is terug!" jubelt de […]