Hof van Twente-quiz in kader 20 jaar bestaan gemeente

HofMarketing organiseert volgende week vrijdag, 26 februari, een online-quiz met als titel ’20 jaar Hof van Twente-quiz’. Deelname is gratis voor deze quiz met allerhande vragen over de jubilerende gemeente en wordt uitgezonden via YouTube. Deelnemer spelen thuis mee via een livestream. Meedoen kan door een mail te sturen naar quiz@nullhofmarketing.nl. Voor de beste ‘Hof van Twente-kenners’ liggen een aantal prijzen klaar. De quiz begint volgende week vrijdag en de deeknemers krijgen de link een uur voor aanvang via de mail toegestuurd.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeest komt met online pubquiz8 april 2020 Schoolfeest komt met online pubquiz De stichting School & Volksfeest organiseert zaterdag 25 April, een online pupquiz. De quiz bevat 75 multiple-choice vragen en een aantal bonusvragen. Deelname is gratis en mogelijk […]
  • Eerste Schoolfeestjournaal online11 mei 2022 Eerste Schoolfeestjournaal online Het eerste Schoolfeestjournaal van de stichting School en Volksfeest staat online. Vanaf vandaag tot en met de woensdag van het Seniorenfeest zal er elke week een journaal over het Feest […]
  • Schoolfeestjournaal met kermisnieuws, optocht en Schoolfeestfonds1 juni 2022 Schoolfeestjournaal met kermisnieuws, optocht en Schoolfeestfonds Terwijl er door de redactie van deze site keihard wordt gewerkt om de Schoolfeestkrant op tijd in de bus te krijgen, staat inmiddels van organisatie van het Feest der Feesten het vierde […]
  • Schoolfeestjournaal met verslag Seniorentocht en Open Dag wagenbouwers20 mei 2022 Schoolfeestjournaal met verslag Seniorentocht en Open Dag wagenbouwers Het tweede Schoolfeestjournaal in aanloop naar het Feest der Feesten staat online en wordt dit keer gepresenteerd door Ingmar Fokke. In deze editie onder meer een verslag van de […]
  • Bigbandfestival in beeld28 april 2022 Bigbandfestival in beeld Wie nog even wil nagenieten van het geslaagde Bigbandfestival van Tweede Paasdag kan daarvoor nu terecht op YouTube. Videograaf Peter Aerts heeft met zijn vrouw Karin een fraai filmpje […]