Hof van Twente-quiz in kader 20 jaar bestaan gemeente

HofMarketing organiseert volgende week vrijdag, 26 februari, een online-quiz met als titel ’20 jaar Hof van Twente-quiz’. Deelname is gratis voor deze quiz met allerhande vragen over de jubilerende gemeente en wordt uitgezonden via YouTube. Deelnemer spelen thuis mee via een livestream. Meedoen kan door een mail te sturen naar quiz@nullhofmarketing.nl. Voor de beste ‘Hof van Twente-kenners’ liggen een aantal prijzen klaar. De quiz begint volgende week vrijdag en de deeknemers krijgen de link een uur voor aanvang via de mail toegestuurd.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeest komt met online pubquiz8 april 2020 Schoolfeest komt met online pubquiz De stichting School & Volksfeest organiseert zaterdag 25 April, een online pupquiz. De quiz bevat 75 multiple-choice vragen en een aantal bonusvragen. Deelname is gratis en mogelijk […]
  • Prachtige dronebeelden van vuurwerk boven Goor…3 januari 2022 Prachtige dronebeelden van vuurwerk boven Goor… We gaan nog even terug naar Nieuwjaarsnacht. Ondanks het vuurwerkverbod ging er vlak na twaalven toch nog een heleboel mooi siervuurwerk de lucht in. Bart Hofstee durfde het aan om vanaf […]
  • Jeugdkoor Kick It met mini-kerstconcert op YouTube23 december 2021 Jeugdkoor Kick It met mini-kerstconcert op YouTube Omdat alle geplande optredens van het Goorse jeugdkoor Kick It in december niet door kunnen gaan is besloten om video-opnames te maken van de laatste repetitie en deze op YouTube te […]
  • Grootste deel ICT-systemen gemeente weer  on air UPDATE16 december 2021 Grootste deel ICT-systemen gemeente weer on air UPDATE Ruim 80 % van de IT-systemen van de gemeente Hof van Twente is weer in de lucht. Dat meldt de gemeente op haar Facebookpagina. Naar aanleiding van de wereldwijde waarschuwing over een […]
  • Winnende puzzels naar restaurants29 november 2021 Winnende puzzels naar restaurants Het ontwerp van plaatsgenoot Marcel van den Oever zien we de komende periode terug bij de restaurants in de Hof van Twente. Hij heeft namelijk de puzzelactie gewonnen met zijn ontwerp van […]