Schoenmaker Naafs stopt ermee en wordt afgelost door kampioen

Naafs Schoenreparatie in de Goorse Grotestraat is komende zaterdag voor laatst geopend. Jan Bulten en Leonne van den Dolder gaan genieten van hun pensioen en worden afgelost door schoenmakerij Flink dat ook in Almelo gevestigd is. Johan en Dinja Remmerts beginnen vanaf 2 maart in het voormalige pand van Hoftrends in de Sterbuurt en hebben daar dan ook een stomerij en een sleutelservice. Johan Remmerts (foto) is sinds 2001 eigenaar van Schoenmakerij Flink dat al vanaf 1928 bestaat. Hij werd in 2013 zelfs tot wereldkampioen gekroond nadat hij drie jaar eerder al de Nederlandse titel in de wacht sleepte.

Gerelateerde berichten

  • Spanninga in het zonnetje gezet op De Whee18 augustus 2018 Spanninga in het zonnetje gezet op De Whee Hij kreeg de waardering die hij verdient. De kersverse Wereld- en Europees Kampioen BMX werd gisteravond in het zonnetje gezet door zo'n 80 belangstellenden bij- en in café De Whee. Daar […]
  • Morgen huldiging Spanninga: ook gemeente present16 augustus 2018 Morgen huldiging Spanninga: ook gemeente present De initiatiefnemers willen het nog één keer benadrukken: "Laten we eens beseffen hoe bijzonder het is dat er een Wereld- en Europees Kampioen uit Goor komt, dat moet gevierd worden!" De […]
  • Heel Goor welkom bij huldigingsfeest Kevin Spanninga1 augustus 2018 Heel Goor welkom bij huldigingsfeest Kevin Spanninga Er komt een groots huldigingsfeest voor de Goorse Wereld- en Europees Kampioen BMX Kevin Spanninga. Op vrijdagavond 17 augustus wordt heel Goor uitgenodigd om dat feest mee te vieren bij […]
  • Groots onthaal voor wereldkampioen Spanninga10 juni 2018 Groots onthaal voor wereldkampioen Spanninga De kersverse Goorse wereldkampioen BMX Kevin Spanninga is vanmiddag op grootse onthaald op het plein voor café De Whee. De 21-jarige fietscrosser behaalde afgelopen woensdag in Baku, de […]
  • KEVIN SPANNINGA WERELDKAMPIOEN BMX !7 juni 2018 KEVIN SPANNINGA WERELDKAMPIOEN BMX ! Een fantastische prestatie van Gorenaar Kevin Spanninga. Hij werd vandaag in Baku wereldkampioen BMX in de klasse 17 tot 24 jaar. De fietscrosser van DVO Haaksbergen was in de hoofdstad […]