Het waren twee mooie dagen…

En toen steeg het kwik en is het na een enerverend weekend weer gedaan met de ijspret in het Goorse. Er is volop geschaatst op de diverse vijvers zoals de Kevelhammerhoek en natuurlijk de Goorse ijsbaan. “Het was een weekje van heel hard werken maar het was het waard” zegt voorzitter André Bouma van de Goorse ijsclub die aan het einde van de dag de traditionele oranje vlag weer binnen haalde (foto). “De lachende kinderen en vrolijke ouders waren onze beloning”.

Gerelateerde berichten

  • Het is gedaan met de ijspret27 januari 2017 Het is gedaan met de ijspret "Nog tien minuten" schalde het uit de luidsprekers van de Goorse ijsbaan. Even later klonk het: "Ok, nog een kwartier". Er werd alles aan gedaan om de Gorenaren zo lang mogelijk te laten […]
  • IJsbaan morgen open voor kinderen tot en met 15 jaar12 februari 2021 IJsbaan morgen open voor kinderen tot en met 15 jaar IJsbaan ’t Slag in Goor gaat morgen open voor kinderen tot en met 15 jaar. In het kader van het Coronavirus en de geringe ijsdikte gelden er strenge eisen. De jongste kinderen mogen met 1 […]
  • Goorse IJsclub op landelijke tv20 januari 2021 Goorse IJsclub op landelijke tv Nadat op deze site de nodige aandacht was voor het negatieve record van de Goorse IJsclub, kwam ook RTV Oost naar Goor om het verhaal halen over de zachte winters en de verwachting dat er […]
  • IJsclub in beeld met vrees voor de toekomst12 januari 2021 IJsclub in beeld met vrees voor de toekomst Als voorbeeld voor de klimaat-verandering en het gebrek aan vorstperiodes werd de Goorse IJsclub bij de regionale omroep RTV Oost als voorbeeld gesteld voor het gebrek aan ijsperiodes in […]
  • IJsclub vreest triest record11 december 2020 IJsclub vreest triest record De sluis is open gezet (foto) en het observeren van de weerkaarten is begonnen. De weides van de Goorse ijsbaan staan vanaf vandaag weer onder water in de hoop op langdurige vrieskou en […]