Het waren twee mooie dagen…

En toen steeg het kwik en is het na een enerverend weekend weer gedaan met de ijspret in het Goorse. Er is volop geschaatst op de diverse vijvers zoals de Kevelhammerhoek en natuurlijk de Goorse ijsbaan. “Het was een weekje van heel hard werken maar het was het waard” zegt voorzitter AndrĂ© Bouma van de Goorse ijsclub die aan het einde van de dag de traditionele oranje vlag weer binnen haalde (foto). “De lachende kinderen en vrolijke ouders waren onze beloning”.

Gerelateerde berichten

  • Laat de vorst maar komen…8 december 2019 Laat de vorst maar komen… De vrijwilligers van de Goorse IJsclub zijn er klaar voor. laat het maar flink gaan vriezen want dan kan de schaatspret op ijsbaan 't Slag snel gaan beginnen. Gisteren is het weiland aan […]
  • Het is gedaan met de ijspret27 januari 2017 Het is gedaan met de ijspret "Nog tien minuten" schalde het uit de luidsprekers van de Goorse ijsbaan. Even later klonk het: "Ok, nog een kwartier". Er werd alles aan gedaan om de Gorenaren zo lang mogelijk te laten […]
  • Schaatsseizoen Goor is verloren3 maart 2018 Schaatsseizoen Goor is verloren Het gaat er niet van komen. De Goorse ijsbaan gaat ook vandaag niet open. "Het is heel jammer maar ik denk dat we dit schaatsseizoen als verloren kunnen beschouwen" zegt Andre Bouma, […]
  • IJsclub vreest triest record11 december 2020 IJsclub vreest triest record De sluis is open gezet (foto) en het observeren van de weerkaarten is begonnen. De weides van de Goorse ijsbaan staan vanaf vandaag weer onder water in de hoop op langdurige vrieskou en […]
  • Geen ijspret in Goor2 maart 2018 Geen ijspret in Goor Het lijkt erop dat er dit winterseizoen niet geschaatst zal worden op de Goorse ijsbaan 't Slag. De ijsbaan kan ook vandaag niet geopend worden. De ijsvloer is aan de linkerzijde, vanuit […]